Mioara Bostan, candidat pentru funcția de consilier local din partea Alianței pentru Piatra-Neamț 2020

0

Mioara Bostan este unul dintre candidații Alianței pentru Piatra-Neamț 2020, PSD-PPU, înscriși în competiția electorală pentru un post de consilier local.

Mioara Bostan este președintele asociației culturale Clubul de Copii  „ARTIS”, proiect educațional care se adresează în special copiilor din învățământul preşcolar şi gimnazial.

Prin programele desfășurate la Clubul de Copii „Artis” sunt mereu înconjurată de copii și părinți. Împreună cu echipa mea de la Club descoperim vocațiile copiilor și promovăm excelența.”, precizează Mioara Bostan.

Mioara Boston este un bun organizator, mereu plină de idei pe care le pune în practică prin activitățile desfășurate.

De asemenea, s-a implicat în cazurile unor copii aflați în dificultate (fără posibilități materiale) pe care îi ajută să participe gratuit și să se dezvolte  participând la cursurile organizate de club.

Organizez campanii umanitare și susțin cazuri sociale grave, copii bolnavi, copii din famillii numeroase, copii foarte talentați, dar fără posibilități materiale etc. Tototodată, promovez copiii orașului prin spectacolele și evenimentele organizate de mine. Fac cunoscut orașul Piatra-Neamț prin participările și premiile câștigate la numeroasele concursuri de teatru, muzică, dans sau balet.”, mai menționează Mioara Bostan.

Mioara Bostan a decis să facă parte din PSD, deoarece aici a găsit o echipă sudată, energică, tânără, alături de care își poate pune în aplicare proiectele sale sociale.

Vreau să susțin cât mai mulți copii talentați, în cadrul activităților pe care le organizez, și să găsesc fonduri prin care copiii să poată avea acces GRATUIT la cursuri de pregătire vocațională, să facă performanță și să participe la diverse concursuri . De asemenea îmi doresc să ofer sprijin mamelor singure, femeilor abuzate, prin construirea unui centru care să le ofere adăpost și consiliere.”, sunt doar câteva dintre prioritățile candidatului Mioara Bostan.

***

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate