Fata de 15 ani, dispărută de casă, depistată de polițiști în localitatea Alexandru cel Bun

0

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat fata în vârstă de 15 ani în localitatea Alexandru cel Bun.

La data de 27 noiembrie 2018, în urma investigaţiilor efectuate atât în localitatea de domiciliu cât şi în localităţile limitrofe acesteia, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat minora dată dispărută în noaptea de 26/27.11.2018.

Aceasta se afla în localitatea Alexandru cel Bun, la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, iar din declaraţiile sale a rezultat faptul că a plecat de la domiciliu în mod voluntar pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii săi.

În fapt, la data de 27 noiembrie 2018, în jurul orei 00:30, poliţiştii Postului de Poliţie Pângărați au fost sesizaţi cu privire la faptul că Stoian Denisa Gabriela, de 15 ani, domiciliată în satul Preluca, comuna Pângărați, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate