Minor semnalat ca dispărut de la domiciliu

0

În dimineaţa de 29 octombrie, în jurul orei 08.30, Postul de Poliţie Borca a fost sesizat de T. Alexandru, de 50 de ani, din comuna Borca, despre faptul că în ziua de 24 octombrie, fiul său Todirică Ilie Ciprian, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu si nu mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,69 metri, greutate 50 – 59 kg, ten deschis, constituţie slabă, păr saten usor ondulat, tuns scurt cu breton, ochi căprui, nas drept, cicatrice liniară pe obrazul stâng în lungime de 2 cm, lipsă dinte, probabil canin, partea dreapta sus.
La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac de culoare neagră cu fermoar, blugi de culoare neagră si era încălţat cu pantofi sport, tip gheată de culoare neagră.
Nu deţinem fotografia cu  minorul semnalat ca dispărut. Persoanele care pot da relaţii despre minor, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze 112!

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate