Ministrul Transporturilor, vizită de lucru pe tronsonul Poiana Teiului – Farcașa – Borca

1

Aflat într-o vizită de lucru în Neamț, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, împreună cu președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a discutat despre reabilitarea drumului naţional care face legătură între judeţul Neamţ şi judeţul Suceava şi traversează comunele Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca.

Este prima investiție de reabilitare a acestui drum din ultimele trei-patru decenii. Este un drum strategic care leagă județul Neamț de Suceava și cu un rol extrem de important în turism. Reabilitarea acestui drum va ajuta antreprenorii locali din domeniul turismului în zona Poiana Teiului, Farcașa, Borca să prospere.

„Este un drum pe care circulă turiștii, chiar în comuna noastră avem pensiuni și e important să reabilităm infrastructura. Turistul vine anul acesta și dacă el constată că drumul e bun, revine și anul următor. Oamenii sunt foarte încântați că s-a reușit această investiție.”, a declarat primarul comunei Poiana Teiului, Ana Ancuța.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Simplu cetatean spune

    Oare dl. Ministrul a fost la Galu si Lunca, unde au ramas doar 1.3 km se drum neasfaltat si plin de gropi? Totusi portiunea de drum a fost „pregatita” de asa zisii oameni de la drumuri nationale, care timp de 2 luni au fluturat niste maturi „curatand” gropile care le.au adancit si cu siguranta au si luat bani pentru „munca” prestata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate