Ministrul Liviu Pop a încheiat primul parteneriat transnațional în cadrul Proiectului “România suntem noi!”

0

Ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop a încheiat primul parteneriat transnațional în cadrul Proiectului “România suntem noi!”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu Asociația Hispano-Romana.
Obiectivul Acordului cadru de parteneriat transnațional este cooperarea și colaborarea pentru consolidarea politicilor și practicilor în ceea ce privește piața muncii din perspectiva dialogului social, precum și consolidarea actorilor pieței muncii din România de a se implica activ în promovarea ocupării și incluziunii sociale a tinerilor, a persoanelor vârstnice și altor categorii de grupuri vulnerabile, prin implementarea politicilor ce vizează ocuparea.
Totodată, partenerul transnațional va sprijini beneficiarul proiectului în organizarea unui schimb de experiență și bune practici.
Pentru Acordul de parteneriat transnațional, partenerii vor dicuta și conveni asupra planului de acțiune, calendarului de implementare a activităților prevăzute în cadrul parteneriatului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate