Ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea în vizită la COMES

0

Într-un peisaj economic complex și provocator, sprijinul liderilor locali devine esențial pentru revitalizarea și dezvoltarea industriei românești. Recenta întâlnire dintre conducerea COMES și Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, organizată de Daniel Vasilică Harpa, este un exemplu elocvent în acest sens.

COMES, un producător de renume din comuna Săvinești, județul Neamț, este un lider în fabricarea de echipamente complexe sub presiune și piese de schimb pentru industriile de petrol și gaze, chimică/petrochimică, energetică și nucleară. Cu o experiență de peste 45 de ani și livrări în peste 30 de țări, COMES continuă să joace un rol crucial în economia românească.

Întâlnirea a avut loc la sediul COMES, unde directorul general, Anton Ioan Măzărianu, a subliniat importanța acestei industrii. „Industria de utilaje petroliere reprezintă una dintre prioritățile de pe agenda ministrului Oprea, fapt pentru care în prezent se depun eforturi pentru elaborarea unei legislații care să susțină și să faciliteze atragerea de fonduri necesare strategiilor de dezvoltare și marketing,” a explicat Măzărianu.

Această întâlnire a fost o oportunitate deosebită pentru prezentarea portofoliului de proiecte în derulare ale COMES și pentru identificarea unor soluții comune pentru revitalizarea industriei românești. Importanța acestui dialog constructiv nu poate fi subestimată, mai ales în contextul actual al necesității de a atrage investiții și de a sprijini dezvoltarea economică locală.

„Mulțumim domnului Daniel Vasilică Harpa pentru organizarea acestei întrevederi cu Ministrul Economiei. Avem încredere că prin sprijinul dvs., în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, comunitatea locală de antreprenori va reuși să se dezvolte semnificativ,” au transmis reprezentanții COMES.

Avem încredere că, prin parteneriatul cu autoritățile locale și sprijinul continuu al liderilor comunității, antreprenorii locali vor reuși să dezvolte semnificativ această regiune. Împreună, prin colaborare și susținere reciprocă, putem asigura un viitor pentru industria românească și pentru întreaga comunitate.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate