Ministerul Sanatatii vrea sa elimine fraudele din sistem

1

Guvernul Romaniei a aprobat miercuri, 27 iulie 2011, Hotararea pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii, conform careia se organizeaza compartimentul de integritate al carui scop este acela de identificare si combatere a fraudelor din sistemul de sanatate. In cadrul acestui compartiment vor activa persoane specializate in audit, control si verificare a achizitiilor, externalizarilor si platilor. “Încă de anul trecut avem în vedere organizarea unui astfel de compartiment. În Sănătate, este nevoie de constituirea unui grup de experţi pe probleme legate de corupţie şi fraudare a achiziţiilor publice”, a declarat ministrul CSEKE Attila.

Ministrul Sănătăţii, CSEKE Attila a mai spus că MS a întocmit în acest sens un proiect cu finanţare din fonduri structurale, în valoare de 3 milioane de euro care se află în prezent pe circuitul de avizare. Proiectul, cu titlul “Buna guvernare prin integritate şi responsabilitate în sistemul de sănătate”, are ca scop crearea unei reţele naţionale cu reprezentanţi în fiecare direcţie de sănătate publică pentru identificarea şi combaterea fraudelor din sistemul de sănătate românesc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. iosub janel spune

    Hai ca ma calugaresc! Cine vorbeste de eradicarea fraudelor si a coruptiei! Pai taticii si protectorii coruptiei, sunt exact CSEKE ATTILA SI RAED ARAFAT, adica un ungur si un palestinian. Crearea unui corp de control,are ca menire protejarea furturilor de bani publici din sanatate. Este praf aruncat in ochii prostilor…..ca doar la noi la romani, prind bine promisiunile astea de kk.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate