Minerii protesteaza la Rosia Montana

2

minaAproximativ 25 de mineri s-au blocat in mina abandonata Catalina-Monulești, la Rosia Montana. Oamenii sunt nemultumiti ca proiectul a fost blocat. Potrivit Informatia de Alba, alte 300 de persoane protesteaza in centrul localitații Roșia Montana. Acestia cer locuri de munca.

La inceputul saptamanii, proiectul Roșia Montana a fost respins de urgența in Senat dupa ce mai mulți politicieni au declarat ca vor vota impotriva.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Protest inutil si as spune tardiv. Alea jacta est, guvernul are alta orientare, iar Gabriel Resources, va fi multumita cu 60-70% din banii pe care-i va cere statului. Restul vor intra in conturile flamande ale catorva de pe la noi. Pe care nu-i doare nici in cot, de amaratii astia. Uite-asa se-mpaca capra si varza, iar boii raman sa traga nadejde si ziua de azi pe maine. Parafrazand o vorba tiganeasca as zice : Romanie, te halesc. Nu ma cunosti, nu te cunosc. De 24 de ani cate o mana de oameni isi disputa intaietatea interesului lor, in fata celui national. Si nimeni nu-si da seama cum se face, ca tot al lor iese primul. Mama justitie-i pe oua, cloceste cate ceva, da-si omoara iute puii, cand vine vremea sa iasa cu ei „in lume”. Mai apoi, ii schimba cate unul ouale de calcar cu oua de aur si sta biata justitie tupilata in cuibar, fara sa zica nimic ani de zile. Biata de ea,saracuta….

  2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Cred ca nu mai pteau corporatistii de 30 de mineri si-i angajau acolo.Pe naiba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate