Mihai Obreja ”se pare ca va fi candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Piatra Neamț”

7

Iulian Luca, om politic local, a postat un anunț cel puțin clucaurios pe pagina sa de facebook.
Prietenul meu ,prof.Mihai Obreja,un liberal onest si competent profesional,se pare ca va fi candidatul Partidului National Liberal la Primaria Piatra Neamt.II urez cu toata sinceritatea:Mult succes domnule profesor!
O ști domnul Luca ceva ce liberalii nu știu sau or fi cărțile făcute în altfel decât se vorbește în PNL ? Sunt întrebări dificile, mai ales că liberalii locali au făcut uitat sondajul cu care se lăudau, cum dealtfel au cam uitat să anunțe candidatul pentru primăria Piatra Neamț.

Completare articol:

Domnul Mihai Obreja a declarat că este vorba doar de o supoziție a domnului Luca și că nu s-a discutat așa ceva ci dimpotrivă, domnul Dragoș Chitic este mai mult ca sigur candidatul care va fi validat în curând și el îl va susține necondiționat.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. dorel spune

  Mult mai bun decat traseistul chitic,zise Pinalti !?

 2. mihai spune

  Legat de domnul Luca, putem sa stim care au fost si care sunt realizarile dumnealui in politica pentru Piatra Neamt?

  Va rugam , daca se poate?
  Parca la un moment dat era somer sau ceva de genul????

 3. mihai spune

  Domnul acesta, nu este acel profesor care consuma numai branza cu smantana la restaurantul din buricul targului.???

 4. Rocko spune

  Sa nu uitam de celebrul slogan de pe vremea cand d-l Obreja era directorul Colegiului National Petru Rares: ”Dati un ban pentru logan!” Pe langa alte ”accesorii” cu multe camere… Concluzie: Piatra Neamt este un oras pierdut, nu mai are nicio sansa!

 5. legio spune

  Cunoastem marfa si trecutul .

 6. Privitor spune

  De nu se stia de ce liberalismul (mai nou liberalismul cu pene basiste) nemtean e o parodie, aceste jocuri „subtile” (facute de Sancho Panza al ursarului infractor de la Roman) ar putea fi o explicatie. Iata de ce Bucurestiu isi numeste sefi de aiurea pe la liberalii nemteni. De altfe,l toti isi onesti, competenti si cinstiti – dar cutre si lepre cat incape si mai mult de atat.

 7. Pietrean spune

  Succes domnule profesor Mihai Obreja!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate