Mihai Bîrliba nu mai candidează pe lista PSD Neamț

1

Pe surse am aflat că domnul Mihai Bîrliba mihai-birliba-neamts-a retras din cursa electorală în care se angrenase pe una dintre pozițiile eligibile de pe lista PSD.
Pentru a ne lămuri care e adevărul l-am contactat pe domnul Ionel Arsene, șeful social democraților nemțeni care ne-a declarat:

Da, informația dumneavoastră este corectă, am avut o discuție în acest sens cu domnul Bîrliba, în momentul când a trebuit să completeze dosarul pentru candidați a realizat că există o incompatibilitate și în condițiile date am convenit împreună să se retragă de pe lista de candidați și oricum eu vreau să îi mulțumesc domnului Bîrliba pentru deschiderea pe care a avut-o vizavi de PSD și de interesul pe care l-a manifestat pentru comunitatea din Neamț. Sunt convins că atunci când va ieși din această stare de incompatibilitate domnul Bîrliba va veni alături de noi pentru că, asa cum ne-a și spus,  s-a regăsit alături de noi și de echipa pe care PSD Neamț a propus-o pentru alegerile parlamentare, este o echipa în care domnia sa se regăsea. Îmi pare sincer foarte rău de această stare de incompatibilitate însă suntem oameni serioși și mă bucur că un om de calitatea domnului Bîrliba a ales să facă un pas în spate datorita acestei stări de incompatibilitate.

Inevitabil trebuie să vă întreb dacă veți pune pe altcineva exact pe poziția dumnealui sau vor coborî toate pozițiile după plecarea domnului Bîrliba?

Avem mai multe variante de a înlocui lista prin plecarea domnului Bîrliba. Vom vedea ce variante agreăm ca și loc pe listă, însă sunt sigur că PSD Neamț va propune în locul domnului Bîrliba un om de valoare și un om care va face față cu brio provocării de a reprezenta PSD și nemțenii în Parlamentul României

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vukovik spune

    REGASIRILE > VIN Pasarile Calatoare . Totu e OK

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate