Mihai Apopii, reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț

0

În data de 8 iulie 2022 a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Neamț, având pe ordinea de zi alegerea organelor de conducere pentru mandatul 2022 – 2026. La adunare au participat 101 membri cu drept de vot.

În urma votului exprimat de membrii adunării generale, au fost aleși să facă parte din Colegiul de Conducere pentru mandatul 2018 – 2022, următorii: Dumitru Luca – ADF PROD SRL, Mihai Apopii –  TEHNOPROD SRL, Eduard Kober – KOBER SRL,  Mihai Tărâță – GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI SRL, Mihai Bîrliba – BICO INDUSTRIES SRL, Paul Cojocaru – CUIUL SRL, Valerica Leonte – RIFIL SA,  Francesco Capuano – ARISTOCRATIS CENTER SRL,  Șerban Cezar Strătilă – S&B COMP SRL, dr. Doina Crețu – CENTRUL MEDICAL SFÂNTA ELENA SRL și Constantin Iacoban – AUTOVEST SERVICE SRL.

Dintre cei 11 membri ai Colegiului de Conducere, și-a exprimat dorința de a candida pentru funcția de președinte, pentru un nou mandat de 4 ani, domnul Mihai Apopii.

Adunarea generală a membrilor a aprobat această candidatură, domnul Mihai Apopii fiind reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

A fost aleasă și comisia de cenzori a CCI Neamț, din aceasta făcând parte Antoaneta Pop, Ioan Tănăselea și Liliana Ropotică

În final domnul Președinte Mihai Apopii și-a prezentat liniile de dezvoltare a activității camerei în mandatul proaspăt început.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate