Micuții de la clasa de actorie a Ginei Gulai au strălucit pe scena Festivalului de Teatru „Gong”

0

Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr și
Ilinca Cristiana Tapalagă

În perioada 5-7 aprile 2019, Colegiul Național „Roman Vodă”, în parteneriat cu Asociația cultural-artistică „Gong”, Asociația „Mușatinii” și Primăria municipiului Roman, a organizat cea de a III-a ediție a Festivalului de Teatru „Gong”.

Clasa de actorie a Clubului de copii „Artis”, Piatra-Neamț, coordonată de actrița Teatrului Tineretului, Gina Gulai, a fost reprezentată, în cadrul festivalului, de către Ilinca Cristiana Tapalagă și Mihael-Viorel Ignatovici-Lazăr.

Cei doi au participat la secțiunea individual cu monolog și fabulă. Prestația lor artistică a fost încununată de succes, răsplătită cu multe aplauze, iar din partea juriului cu binemeritatul „Premiul I”.

„Sunt tare mândră de ei și mă bucur de finalitatea și răsplata muncii lor. Au muncit, au perseverat și iată că rezultatele se arată. Mulțumesc atât copiilor, cât și părinților pentru munca noastră în echipă. Ceea ce eu am lucrat la cursuri, părinții și copiii au înțeles că trebuie să duca mai departe. Un mare „Bravo” și cât mai multe premii înainte!”, a declarat actrița Gina Gulai.

Juriul festivalului a fost format din oameni de specialitate și cadre didactice.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate