Microbuze scolare noi pentru unitatile de invatamant din Neamt

1

Microbuzele scolare sunt indispensabile in Neamt, mai ales in zona rurala unde copiii sunt, nu de putine ori, nevoiti sa mearga pe jos pana la scoala si inapoi spre casa. Neamtul a beneficiat la inceputul acestui an de 5 microbuze scolare, care au ajuns la Roznov, Zanesti, Tasca, Margineni si Bozieni. Numarul acestor microbuze este insa insuficient, deoarece in Neamt sunt aproape 20 de unitati scolare care au nevoie de microbuze pentru a asigura transportul elevilor. Din noul an de învăţământ, unităţile şcolare vor prelua de la primării microbuzele care au fost repartizate pentru transportul elevilor la şcoală. Măsura a fost luată de Ministerul Educaţiei pentru a preveni utilizarea microbuzelor de consiliile locale in alte scopuri decat transportul copiilor.

Cititi cazul de la Girov: Directoarea scolii din Girov lasa copiii pe drumuri

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cerasela Platz spune

    Uzina „Dacia” ar ajuta enorm, donand satelor care au nevoie de autoturisme pentru prescolari,scolari, semeni cu nevoi speciale si bolnavii cronici. Cu vointa, se poate infaptui voluntariat, nu trebuie sa fie noi, aceste masini, ci doar trainice si bine intretinute iar reparatia lor sa fie ieftina.
    Semenii care au nevoie acuta de zilnic transport, va sunt recunoscatori si va multumesc pentru solidaritatea voastra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate