Mesajul unei mame agresate fizic de soț: Stop violenței împotriva femeilor!

4

Ea este Mihaela. O soție aflată în proces de divorț și o mamă care vrea să-și crească fiul de numai 8 ani. Recent, a fost agresată fizic de tatăl copilului ei. Nu e prima dată.

A vrut să transmită un mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu violența domestică:

Durerea nu trece dacă taci.

În curând, povestea ei va fi prezentată pe larg de publicația noastră.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. un cetatean spune

  Ma incearca un sentiment de mila, totusi, toate se victimizeaza. Undeva greseste si victima: la inceput cand se orienteaza prost, pe parcurs cand nu pleaca la timp, se despart si se reimpaca, isi retrag plangerile s.a.m.d.

 2. Poiana ecaterina spune

  Am divortat de ceva timp de un nevertebrat, si stiu cum gandesc so ce Pot face cu mintea unei femei , eu pt acest tip de fiinte as propune pedeapsa cu inchisoare pe viata pt ca aceste fiinte omoara si sufletul femeii

  1. mickey999 spune

   Nu toate lozurile sint cistigatoare draga Ecaterina.
   Cind se ajunge la bataie situatia e trecuta de pragul de „grav”.

   Divortz si drum bun. Simplu.

 3. HORATIU spune

  NU e PRIMA OARA ! are 8 ani copilu , in trecut a mai fost ,, Incinsa ,, CE a facut , diferenta fata de episoadele din urma ? Am inteles , ii aplica la stomac , sa nu ramana urme , e preventiv ,, Omu ,, dealtfel nici dansa nu pare a fi o tipa de tipu celei : NU io nu nimicuta , Divorteaza ! o fi ca n cazu lui Horia si Mariana Moculescu , unu de durata , cu intrari , camere , lucruri inainte de a se pronunta instanta ,separate si aia aveau ,,meciuri,, prin deplasare , la Acces Direct , inca nu au ajuns , D ale lui MITICA la fel , deci daca JUDECATORIA o lungeste , varianta a 2 a ar fi cele 2 emisiuni , Acolo cu siguranta va despart .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate