Mesajul primului-ministru Victor Ponta cu prilejul Zilei Eroilor

1

Astăzi, 24 mai 2012, poporul român celebrează Ziua Eroilor care, nu întâmplător, coincide cu Ziua Înălţării Domnului. Este o zi cu dublă semnificaţie sacră, un moment de omagiu adus eroilor noştri, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, la Revoluţia din 1989, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei, a credinţei, pentru întregirea neamului, libertatea şi demnitatea poporului român.

Se cuvine ca, în această zi sfântă, să ne înclinăm cu profund respect în faţa jertfei aduse de ostaşii noştri, ştiuţi sau neştiuiţi, care, cu preţul vieţii, au apărat cu atâta abnegaţie tricolorul României, atât în ţară, cât şi în teatrele de operaţiuni de peste hotare.

Lor le datorăm existenţa noastră ca popor liber şi demn! Avem obligaţia să îi cinstim cum se cuvine şi să le păstrăm vie memoria, în sufletele şi rugăciunile noastre. Este datoria noastră să ne ridicăm la înălţimea idealurilor pe care, prin eroismul şi jertfa lor, aceşti oameni le-au apărat.

Dumnezeu să binecuvânteze România, Armata sa, şi pe toţi Eroii Neamului nostru!

N. red.: Astazi, 24.05.2012, incepand cu  ora 12.00, la Cimitirul  Eroilor din Piatra Neamt va avea loc CEREMONIALUL MILITAR SI RELIGIOS CU PRILEJUL COMEMORARII ZILEI EROILOR.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. samson spune

    ce stie jigodia de ponta despre eroism?eroii romaniei si-au jertfit viata pentru tara si pentru independenta romaniei!ponta si predecesorii lui au vandut si au subjugat romania.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate