Mesajul primarului Chitic în pragul instituirii stării de urgență în România

0

Primarul Dragoș Chitic transmite un mesaj pietrenilor în urma deciziei Președintelui Klaus Iohannis de a decreta stare de urgență în România începând cu ziua de 16 martie.

Iată mesajul său:

„Dragi pietreni!
De luni se va institui la nivelul României Starea de Urgență, o măsură care va ajuta gestionarea și rezolvarea cu bine a problemei cauzate de Coronavirusul Covid-19!
Asta nu înseamnă că trebuie să intrăm în panică, ci, dimpotrivă, trebuie să fim calmi, să avem un comportament rațional, să respectăm hotărârile luate de autoritățile statului și măsurile comunicate pentru evitarea infectării cu noul Coronavirus Covid-19.
Până acum, în Piatra Neamț nu este nicio persoană confirmată, infectată cu coronavirus, dar trebuie să fim în alertă și să ne luăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja. Depinde mult prevenirea și limitarea infectării și de fiecare dintre noi. Vă asigur că Primăria Piatra-Neamț este mobilizată la maxim pentru aplicarea la timpul potrivit și eficient a măsurilor necesare care să prevină infectarea populației, precum și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile. Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă, în această perioadă, prioritatea zero pentru municipalitatea pietreană, orice altă activitate trece într-un plan secundar.
Împreună vom reuși!
Vă doresc tuturor sănătate !”

Dragos Chitic – Primarul Municipiului Piatra-Neamt

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate