„Mesaj de dragoste” de Dragobete la Galeria Era

0

20150224_181626Marți, 24 februarie, 17 artiști ai municipiului Piatra-Neamț și-au exprimat viziunea legată de iubire într-o manieră proprie și personalizată. Evenimentul, organizat de Galeria ERA și găzduit de Hotelul Central Plaza, a avut ca temă „mesajul de dragoste” transmis cu ocazia zilei Dragobetelui.

Toți iubitorii de artă nemțeni au avut posibilitatea de a admira 50 de lucrări ale unor artiști de renume precum: Ciprian Istrate, Oana Gavriliu, Nicoleta Samoilă, Viorica Ciucanu, Cristian Bistriceanu, Petru Vamanu, Ana Maria Popescu, Ana Maria Margine, Petrică Diaconu și mulți alții.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul Ciprian Istrate, Președintele Asociației Culturale Era, și Rozana Pricop, PR-ul și curatorul acestei expoziții. „Am trecut peste Valentine’s Day lăsând-o pradă viciilor lui Grey și am ales Dragobetele românesc pentru a sărbători dragostea. Este adevarat că se spune că iubirea nu trebuie celebrată, ci simțită, dar cum am putea să îi admirăm altfel multiplele forme pe care le ia în mâna și sufletul artiștilor decât printr-o expoziție ca cea de astăzi?”, a declarat Roxana Pricop, PR Galeria Era.

La încheierea discursului, organizatorii au lansat câteva provocări inedite: degustarea “poțiunii de dragoste” puse la dispoziția tuturor participanților și implicarea activă a celor prezenți prin intermediul unui mesaj de dragoste scris pe un bilețel colorat era mai apoi lipit de balustrada plină de mesaje situată la intrarea în sală.

Expoziția va rămâne deschisă vizitatorilor până pe 6 martie.

Galeria Era rupe încă o dată tradiția vernisajelor clasice, reușind să aducă arta în contemporan. Iar pentru că o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte, vă invităm să urmăriți materialul video pus la dispoziția dumneavostră de colegul nostru, Cosmin Humă.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate