Merită să-ți cumperi un iPhone 12 în 2022?

0

Durabilitatea iPhone-ului este unul dintre punctele pozitive pe care utilizatorii săi le subliniază adesea atunci când îl apără împotriva principalilor săi concurenți. Este de netăgăduit că un iPhone bine întreținut poate rezista mulți, mulți ani și că nu se demodează la fel de repede ca alte dispozitive! Dovada este iPhone 12, care rămâne un concurent puternic chiar și în 2022.

Vei găsi multe persoane care, astăzi, încă mai au la ei iPhone Xs. Cele care au apărut în 2017 și, deși acum sunt depășite față de cele de top, încă funcționează foarte bine! Nu vă recomandăm să le cumpărați în 2022, deoarece șansele ca acestea să rămână în urmă cu actualizările iOS în curând sunt foarte mari. Dar este adevărat că mulți oameni le-au folosit de atunci și încă funcționează bine.

Cel pe care îl putem recomanda cu siguranță este iPhone 12. Acesta a apărut pe piață în 2020 și a devenit automat un bestseller. Nici măcar iPhone 14 nu a reușit încă să îl depășească în vânzări, chiar dacă iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max au vânzări entuziasmante (nu același lucru se poate spune despre modelul 14 și 14 Plus). Și chiar dacă au trecut doi ani de la lansarea sa, specificațiile sale sunt încă valabile.

iPhone 12 este o alegere foarte bună astăzi

Dar de ce sunt atât de durabile telefoanele Apple? Acestea sunt concepute pentru a face exact acest lucru. Deși costul este ridicat, un astfel de telefon este garantat să dureze mai mult de doi ani. Există întotdeauna excepții, bineînțeles, dar aceasta este regula generală. Chiar dacă îți cumperi unul mai vechi, precum iPhone 12 pe care ți-l prezentăm astăzi.

În plus, iPhone 12 a fost urmat de două modele care au relativ puține schimbări. Din punct de vedere estetic, nu va exista o diferență prea mare între acesta și succesorii săi. Are un ecran OLED Super Retina XDR de 6,1 inchi, a cărui calitate vă va surprinde în continuare.

În ceea ce privește procesorul, acesta are în interior un cip A14 Bionic care continuă să se comporte foarte bine. Veți putea utiliza orice aplicație și chiar să jucați jocuri destul de grele și nu veți observa nicio latență în niciun moment. La urma urmei, vorbim despre un cip care conține un motor neural cu 16 nuclee. Nu este doar rapid, ci și foarte eficient.

Camerele foto Apple nu au lăsat niciodată de dorit. În acest caz, este vorba despre o cameră duală care include o lentilă cu unghi ultra larg. Datorită acestui fapt și a obiectivului cu unghi wide, poate capta cu până la 27% mai multă lumină. Fotografiile pe care le veți face vor fi uimitoare, chiar și în miez de noapte.

Durata de viață a bateriei nu pare să fi fost o problemă la această generație de iPhone și vă va ține toată ziua fără a fi nevoie să folosiți un încărcător. Acesta este un alt avantaj al achiziționării unui telefon Apple mai vechi: știi cât de bine s-au descurcat și poți vedea experiențele de utilizare ale celor care le-au cumpărat. Iar acesta este întotdeauna un mare avantaj!

iPhone 14 Pro și Pro Max au eclipsat vânzările iPhone 14 și iPhone 14 Plus

Apropo de acest avantaj, de a aștepta mai întâi să vezi cum se comportă în timp noile modele de iPhone, până când devin modele viabile și durabile, precum iPhone 12, să aruncăm o privire la cum se descurcă noile modele lansate în toamna acestui an.

Potrivit DigiTimes, vânzările telefoanelor iPhone 14 și iPhone 14 Plus sunt eclipsate de cele ale iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, care sunt „entuziasmante”.

Sursele consultate de DigiTimes spun că, în ciuda diferențelor de performanță a vânzărilor dintre modelele Pro și cele obișnuite din acest an, livrările totale ale tuturor modelelor iPhone 14 vor fi probabil aproximativ la fel ca cele ale generației iPhone 13 de acum un an.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate