Merită să pariezi online în 2023?

0

În mod ciudat, încă mai persistă întrebarea printre pariori dacă merita să joci online la pariuri în 2023. Casele de pariuri online au înregistrat un progres enorm în ultimii ani, încât nu există o variantă mai bună. Sunt numeroase motive pentru care e chiar indicat să joci la ponturi pariuri pe net în 2023, argumente pe care le vom explica mai jos.

Bonusurile de calitate

O casă de pariuri online își va aștepta clienții noi cu un bonus de bun venit. De cele mai multe ori, valoarea bonusului va fi dublul primului depozit al jucătorului. În acest mod, pariorul își începe aventura cu mai multe fonduri, pe care le poate folosi pentru a plasa multiple bilete. Practic, mai multe oportunități de a face profit, fără să fie nevoie de depuneri suplimentare.

Iar bonusurile de calitate la casele de pariuri de pe net nu se opresc la oferta de înregistrare. Există bonusuri de reîncărcare, bonus la ziua de naștere sau diferite promoții la evenimente speciale. O mulțime de variante prin care jucătorul poate să profite de gratuități din partea operatorului.

Oferta la doar un click distanță

Atunci când pariorii frecventau mai mult locațiile terestre, cozile pentru a pune un bilet erau insuportabile. Mereu se găsea câte un individ care preferă să-și facă biletul fix acolo, în fața ghișeului. Dar mediul online a venit ca o “salvare” pentru acest calvar. La o casă de pariuri de pe net, nu-ți trebuie decât un cont pe bani reali și ai plasat biletul după doar câteva click-uri.

Fără timp de așteptare, ești doar tu și capacitatea ta de a alege meciurile potrivite. În plus, oferta de pariuri poate fi “răsfoită” mult mai lejer atunci când e pe un ecran.

Pariuri live și cash-out

Desigur, oferta de pariuri live există și în locațiile terestre, însă e mult mai greu de folosit. Ori trebuie să folosești un aparat din agenție, ori te duci la casierie pentru ca un operator să-ți plaseze biletul. Și indiferent de opțiune, procesul durează. În schimb, atunci când plasezi un bilet la live pe net, operațiunea se rezolvă în doar câteva secunde. Că îl plasezi de pe desktop, tabletă sau mobil.

Cât despre cash-out, nu toate casele de pariuri online licențiate dispus de această opțiune, însă cele de top nu doar că o au, dar îți și prezintă cele mai bune decizii pe care le poți lua în legătură cu această variantă. Agențiile offline nu prea au cum să implementeze opțiunea, fiindcă valoarea unui cash-out se schimbă în permanență în funcție de evenimentele de pe teren.

Mai multe variante de depunere/retragere

Unui parior îi place mult să aibă opțiuni, iar casele de pariuri online chiar oferă o multitudine de variante pentru metodele de plată. Ai opțiunea clasică, de card de credit/debit, dar poți apela și la portofelele electronice, precum Skrill, Paysafecard sau Neteller. Desigur, dacă o casă de pariuri online are și locații terestre, poți depune și retrage direct în agenție.

Iar casele de pariuri online au ajuns la “performanța” în care pot să-ți aprobe retragerea și să-ți trimită banii în aceeași zi. Ba chiar există un operator care efectuează plata în mod instant, atâta timp cât ai avut toate documentele verificate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate