„Mergi la vot”, o campanie incheiata cu succes

2

In cadrul campaniei „Mergi la vot”, initiata de www.ziarpiatraneamt.ro s-au distribuit 7000 flyere de catre  11 echipe tineri, cate 2 in fiecare echipa in 11 puncte din orasul Piatra Neamt. Campania a beneficiat si de sprijinul tineretului din PC, PNL, PSD si al voluntarilor din cadrul Asociatiei Future si Grupul de Initiativa Civica Neamt.

Campania a fost extinsa si in Tirgu Neamt si Roman prin publicatiile online www.stiriroman.ziarneamt.ro, www.ziarbicaz.ro, www.ziartarguneamt.ro. Pentru zona urbana a judetului Neamt s-au implicat in mod deosebit si echipele de campanie USL de pe colegiul 3, 4 si 7. Estimam ca mesajul nostru a ajuns via internet si print la peste 50.000 nemteni. Aceasta campanie a fost o actiune fara precedent in Neamt, reusind sa mobilizeze populatia la vot, in ciuda conditiilor climaterice sau a diverselor nemultumiri legate de clasa politica romaneasca.

Pe aceasta cale aducem multumiri tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Radu Nastasă spune

    Care succces? Ai avut peste 50% prezență pe undeva prin Neamț și nu știu eu? 🙂

    ADMIN : In Piatra Neamt s-a votat dupa recensamantul vechi deci au fost in plus vreo 20.000 la care se adauga si un procent de minim 15% plecati in strainatate . Fa tu un calcul si vezi prezenta reala la vot , raportata la populatia cu drept de vot aflata in oras . La mine da peste 60% la cele mai pesimiste calcule .

  2. dracon spune

    Dupa ce ati votat ce ati votat, acum platiti factura.Asteptati indexarea pensiilor pana la alegerile viitoare,ca bani sau dus la ,,rivulutionari” si la pensionarii lui Dogaru.Tara este sub nameti iar guvernanti lui Ponta nu se gandesc decat la os, imi aduc aminte cu tipau anul trecut manifestanti lui Dogar, ca Romania este inghetata si oamenii mor pe drumuri inzapezite iar acum toti stau si ii doare in kr de acestia.Traiti cum ganditi si cum ati votat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate