Mențiuni pentru elevii nemțeni la etapa națională a Olimpiadei de științe socio-umane

0

În perioada 22-26 aprilie 2019 s-a desfășurat, la Brașov, etapa națională a Olimpiadei  de științe socio-umane (Filozofie, Economie, Sociologie, Psihologie, Logică, argumentare și comunicare,  Cultură civică și Educație civică), eveniment ce a reunit elevi din cele 41 de județe ale țării și din capitală.

Județul Neamț a participat cu un lot format din 12 elevi din clasele VIII-XII. Elevii au fost însoțiți de domnișoara profesoară Georgiana-Alexandra Poenaru, de la Colegiul Național „Roman Vodă”, Roman.

În urma evaluării lucrărilor, elevii nemțeni au obținut 3 mențiuni MEN, după cum urmează:

  • Maria-Miruna Burlacu și Brândușa-Ioana Andronache (clasa a VIII-a), de la Liceul Tehnologic „Gh. Ruset Roznovanu”, Roznov, prof. coordonator Adrian Hizan, disciplina Cultura civică.
  • Simona-Ionela Miron (clasa a XII-a) de la Colegiul Național „Roman Vodă”, Roman, prof. Maria Lozincă, disciplina Psihologie.
  • Ioana Ailenei (clasa a XII-a) de la Liceul „Carol I” Bicaz, prof. George Lazăr, disciplina Logică, argumentare și comunicare.

„Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute și mult succes mai departe! Adresăm mulțumiri și organizatorilor Olimpiadei naționale de științe socio-umane, ISJ Brașov, pentru buna organizare. ”, a transmis prof. Ioan-Romeo Roman, inspector școlar discipline socio- umane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate