Membrii clubului de off road din Piatra-Neamț participă la un campionat național

0

În perioada 19-22 mai 2016, membrii clubului de off road din Piatra-Neamț, Robert Țuțuianu – pilot și Valentin Ciobanu – navigator, participă la etapa cu numărul 2 de Campionat Național de Off Road. Aceasta are loc la Slănic Moldova și poartă numele de Trofeul Dacii Liberi. Clasa la care aceștia participa este clasa cea mai dificilă, și anume clasa EXTREM.

Competiția este structurată pe trei clase:  Standard, Open și Extrem – cu trasee de complexități diferite, pentru parcurgerea cărora troliul și navigația sunt cu adevărat necesare.

Clasa Standard este dedicată celor care au un automobil 4×4, echipat cu anvelope agresive, inclusiv tip Simex și, de preferat, dotat și cu un troliu. La clasele Open și Extrem mașinile sunt modificate atât la formă, cât și la sistemele de frânare, direcție, suspensie și tracțiune față de mașinile de serie, sporind considerabil performanțele de cățărare și anduranță.

Trofeul Dacii Liberi se va încheia cu festivitatea de premiere, care va avea loc duminică, 22 mai, unde vor fi premiate cele mai bune 3 echipaje de la fiecare clasă.

IMG_3810

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate