Medicul Bogdan Mahu s-a alăturat echipei PSD Piatra Neamț și îl sprijină pe Adrian Niță în lupta pentru primăria orașului

0

Pe drumul către succes avem mereu nevoie de sprijin și încredere din partea celor apropiați, și pentru că întotdeauna „unde-s mulți, puterea crește”, cum spune o veche vorbă din popor, iată că, în urmă cu doar câteva ore, Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a făcut public un anunț potrivit căruia medicul Bogdan Mahu, un om de excepție și un prieten de nădejde, se alătură echipei PSD Piatra Neamț în lupta electorală din acest an.

Într-o lume în care comunitatea și sănătatea se împletesc într-un țesut vital pentru progresul fiecărui individ, decizia prietenului și medicului meu de familie, Bogdan Mahu, de a se alătura echipei mele în lupta electorală pentru primăria Piatra-Neamț marchează un moment important.

Alegerea lui Bogdan de a pune umărul la construirea unei comunități sănătoase, în inima căreia fiecare pietrean să se simtă acasă și protejat, este mai mult decât un gest de sprijin; este un angajament pentru viitor.

Acest parteneriat întărește viziunea noastrǎ comună, aceea că sănătatea comunității este fundamentul pe care se clădește orice proiect de viitor, durabil și înfloritor.

Devotamentul sǎu fațǎ de pacienți, cunoștințele sale medicale și umanitatea care îl caracterizează, sunt sursă de inspirație și un pilon de bază în misiunea noastră.

Îți mulțumesc, Bogdan, pentru curajul de a te alătura acestei călătorii, pentru încrederea de a investi într-un proiect care ne responsabilizeazǎ pe toți și pentru energia pe care o aduci echipei!

Am convingerea cǎ, împreună, vom scrie istorie pentru Piatra-Neamț, vom construi o comunitate în care sănătatea și bunăstarea să fie la ordinea zilei.

Bun venit în echipă!

a transmis Prefectul județului Neamț, Adrian Niță

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate