Mizeria de pe lume la Policlinica de la spital! Într-o țară normală la cap, cine conduce policlinica ar fi demis pe loc !

22

Policlinica de la spital sau, cu denumirea oficială, Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean Neamț este o cocină, iar anul 2016 încă nu a venit din punct de vedere al organizării în această unitate medicală.
Partea din față a policlinicii este reabilitată, așa ca să fie vopsit gardul, iar în partea din spate nici măcar nu e leopardul, ci o cocină de nedescris. Să mergi la una dintre băile părții nereabilitate din policlinica din Piatra-Neamț este un sport extrem în care riști să contractezi boli de care nu ai auzit niciodată. Mizeria colcăie în aceste toalete, deși să schimbi un robinet, să schimbi un bazin la un WC sau sa dai cu var nu este o investiție atât de mare încât să nu se poată face. Problema e că cine conduce acum policlinica nu folosește aceste toalete, ci are probabil un WC care arata bine lângă biroul unde își bea cafeaua. Într-o țară normala la cap conducerea policlinicii ar fi demisă pe loc.
Mai mult de atât, sistemul de programări este unul care nu are absolut nicio legătură cu anul 2016 când s-ar putea face cu bani puțini un sistem prin care medicii de familie din comunele din jur să își poată programa pacienții în așa fel încât să nu mai vină bătrânii de 80 de ani, iarna, la minus 15 grade, de la zeci de kilometri să se programeze și după aceea să mai facă încă un drum ca să fie consultați. Dar iar vorbim de o lipsa de interes totală pe fondul unui management de slabă calitate, lucruri pentru care sperăm ca cine conduce această policlinică să își străngă cât mai repede catrafusele de pe birou și să lase locul unui om competent.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
22 Comentarii
 1. Cati Florea spune

  Daca nimeni nu e interesat de nimic , noi sa platim si ei sa cheltuie !!!

  1. George Canazirschi spune

   Mai bine stam pe plaja cu o bere rece.

 2. Elena Bantas spune

  Cred ca nu a fost o idee prea buna sa functioneze împreuna, privatii cu cei din sistemul de STAT… se lasa unii pe ceilalti…

 3. Elena Alucai spune

  Nu se va schimba curind mai nimic…

 4. robocop spune

  Poate nu stiti cine conduce si in ce standarde se incadreaza personajul .Dupa ce a distrus un sindicat cu mii de membri prin incompetenta ,acum distruge si un locas de sanatate care pe vremuri era o bijuterie .Diplomele de la Spiru nu compenseaza nicidecum o gandire manageriala simplista pe fondul unei lipse de viziune si absenta de spirit gospodaresc cras . Dar cumva si o lipsa de activitate sindicala trebuie recompensata , iar pacea instaurata intre patronat si sindicat e explicabila .

 5. George Canazirschi spune

  Se shimba… poate nu pe durata vietii noastre dar noi initiem schimbarea, chiar si asa, timid, pe facebook.

 6. Timofte Gheorghe spune

  Uni scriu,alti comentează dar ib final nu se schimba nimic.Asta e dulcea mea tara..

 7. Leo Taxil spune

  Chiar dupa reabilitarea si modernizarea intregii cladiri, intr-un timp scurt WC-urile vor reveni la starea de azi! Asta deoarece lipseste educatia, factorul care ar trebui sa-l faca pe om sa pastreze curatenia. Dar acest factor este prezent doar la popoarele civilizate, dintre care noi nu facem parte.

 8. Vio Leo spune

  Ca-n toata tara !

 9. Roxana Roxana spune

  Mai conteaza pentru astea de la conducere

 10. Monica Anca Maties spune

  face parte din reforma sistemului de sanatate…

 11. George Canazirschi spune

  Si’n Constanta e la fel.

 12. mihaela spune

  se poate si mai rau

 13. stefan spune

  Nu asta e cea mai mare problema, probabil sunt fotografii din zona nerenovata.Marea problema a Policlinicii este ca doctorii din spital nu isi fac programul de consultatii in policlinici, chemand pacientii (cu plicul aferent) la sectiile din spital…

 14. cristian popa spune

  Cand ceva merge bine,trebuie distrus (politic) ! Dna Arcan et comp. nu poate fi trasa la raspundere pentru demiterea dr. Lazar ,om gospodar care a facut pentru spital ceea ce nu a facut nimeni?Se mai asteapta 6 luni sa se distruga tot ?

 15. Radu Diaconu spune

  ASA SA AJUNS IN toata tara am ajuns de rasul lumii fiecare nu stie cum sa fure mai mult nu se mai satura de bani

 16. Florin spune

  Avem niste conducatori proaspat unsi care se pozeaza in fel de fel de ipostaze, pregatindu-si terenul pentru alegerile din toamna. Le-ar sta mai bine daca s-ar poza in spatiile surprinse in fotografiile de mai sus.Ar fi mai aproape de adevar!

 17. Angelica Sartori spune

  RUSINE, RUSINE , O MARE RUSINE SI O MARE BESIMTIRE!

 18. Iulian Dochita spune

  Piatra Neamț vs Africa…

 19. Ciprian Avădanei spune

  punctul ala sanitar arata asa de ani de zile ….what is new ? Toata policlinica este o infectie ordinara.

 20. Grigoras Radu Ioan spune

  Jeguri

 21. D.j. Max Dragos spune
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate