Material lemnos fără documente de transport, confiscat de polițiști. Șoferul a rămas și fără autoutilitară (IMAGINI/NEAMȚ)

1

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au continuat să acționeze pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat pe Drumul Județean 127A, în localitatea Bicazu Ardelean o autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani, din Tarcău, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că, materialul lemnos transportat nu este însoțit de documente valabile, fiind dispusă confiscarea cantității de aproximativ 19 metri cubi material lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Vaduri.

Totodată, s-a dispus indisponibilizarea autoutilitarei în cauză, în valoare de aproximativ 50.000 euro.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de transportul cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Cucu spune

    Se fura non stop din fiecare ocol silvic, pădurari cu asta trăiesc, se fura cu acordul poliției care după ora 4 seara nu mai sunt pe strada că și lor le e foame, se fura numai noaptea dar mai ales dimineața după ora 4

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate