Matematic, cei care dau m**e votanților PSD sunt ipocriți

 1. PSD a obținut la ultimele alegeri parlamentare 3.200.000 voturi
 2. La urne s-au prezentat 7.000.000 români
 3. Numărul de români cu drept de vot este de 18.200.000
 4. Cei care au pus PSD la putere reprezintă 18% din totalul românilor cu drept de vot.

Deci 3.200.000 au votat cu PSD, 3.800.000 au votat cu alte partide și 11.000.000 au stat acasă. Iar acum cei 11 milione care au stat acasă ceartă pe cei 3 milioane care au votat și probabil vor vota din nou PSD. Spuneți voi dacă suntem o țară normală la cap?

Cine sunt cei care au decis cu adevărat cine să ne guverneze? Cei 3 milioane care au votat PSD sau cei 11 milioane care au ales să nu voteze?

Credeți că la alegerile ce urmează vor veni românii la vot? Desigur că nu. În primul rând pentru că peste 50% consideră că nu au pe cine să voteze deoarece toată clasa politică este la fel și în al doilea rând pentru că ipocriții și adevărații puturoși ai țării vor sta în continuare ascunși după tastaturi și vor căuta vinovați pentru neputința lor dând m**e celor de la PSD, USR, PNL sau oricui va ajunge la guvernare.

Deci, pe cine ar trebui să fim supărați dacă nu ne place guvernarea? Cui ar trebui să dăm m**e? Minorității care votează cu un partid sau majorității care permite minorității să decidă pentru toată lumea?

Oricum PSD-ul va rămâne primul partid în opțiunea de vot deoarece la ora actuală, în capul multor români care nu sunt cu PSD este întrebarea ”Dacă dăm jos PSD-ul ce punem în loc ?” iar din cauza răspunsului la această întrebare nu vor participa la vot.

I.R.

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. GRĂDINARU NECULAI spune

  Oameni normali sunt cei care merg la vot și își exercită acest drept.

 2. Berbeceanu spune

  Uite, vom pune niste arbori de tuja occidentalis….daca nu avem c pune in loc, aia nu inseamna ca tre’ sa ramana tot hotii astia vopsiti in social democrati…sa vina niste hoti vopsiti in liberali,d exemplu…sau in alte culori politice.menirea electoratului este sa ii mai puna prin rotatie la ciordit, nu??..😁

 3. Stefan spune

  Domnule Iosub, problema e ca in lumea de azi, mai ales in tarile conduse din afara lor, nu mai conteaza cine castiga alegerile.Daca alesii nu sunt pe placul stapanilor din afara, imediat apar ONG-uri, presiuni diplomatice si miscari de strada care sa conteste guvernarea aleasa.Nu numai in Romania se intampla asta, uitati-va la avenimentele recente din Albania, sau, peste mari, la Venezuela!

 4. Nelu spune

  E și asta un Aspect DAR. Problema ce-a MARE e că Unii care ar trebui să aibă pozitia struțului Strigă din toți rărunchii la Pușcărie ! O K Dar Ei Au platit Datoriile pe care le au posturile unde acum ceva timp erau Simbriași , Vedem că la Nea Traian se umblă la Dosar ,Mapa Profesionala , Desigur tot din Ordinul lui Dragnea , ca dealtfel și Postările , Reproșurile lui CRISTESCU , cel care acum puțin Timp in urmă ,era Omniprezent prin Studiouri și ținea partea lui NUTI și TRAIAN , Surprise ! Sa SUCIT acum Și ,, Dezvăluie ,, crede El ,Ce Unii stiau de mult . Deoarece înainte de El au mai fost și alții Adriana Pufulet Saftoiu și ELVIS ,consortul Ei , După.ce au fost trași pe dreapta de la Butoane ,Au început să DEZVĂLUIE din ce era în culisele Cotrocenilor . LUDOVIC alt Îngeraș , Puiule ia zi Tu Sincer , câte mașini de la Cameră D , Ministere ai Rânjit Tu ! Și Cine le a platit , făcut Decontul , după daca o dam ,ne luăm de CAN CAN urî ia sa vedem cum ii trăgeai Tu Clopotele lu Raluca T pe atunci Domnișoară ? oricum nu era măritată și Tu ii Behăiai Dedicații prin Studiouri . Dealtfel fiind și un mare Talent , Mă ,NE mirăm Cum de nu te-ai Înscris pe la X factor , Canta cu Mine , Romanii au Talent dar nu și HAR ,etc .CERT E Un Lucru că sa Ajuns de ar Trebui AZI ,Un fel de ARHIVĂ cum avea Profesorul RAMONTE al din serialul LA PIOVRA ! Sa le scoți ,dai NUCLEARA cum ar. zice unii de la un Post Tv Credibil Nu ca la Alții de umbla cu CARAVANA , prin TARA ,sa i pună pe Unii sa le Joace , Cânte ceva cum e prin pelicula Undeva in EST ,unde Gușă e tov RADU , Hoandră tov Clopoțel , Denis tov Bindea RARES milițianul Lupse , de era Convocator .Similitudinea e exacta . Dragnea poate fi chiaburu Măgureanu ,că tot e Acuzat că are Avere și la fel trimis la Pușcărie , Poporul fiul cel mic ,cel de era Dosit , zidit in beciul casei , actualmente Beciul Domnesc .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate