Măsuri luate în ședința extraordinară CJSU – miercuri, 26 iunie

0

Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț, a condus miercuri, 26 iunie, ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț, în vederea aprobării mai multor măsuri necesare pentru reducerea efectelor fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase.

În urma dezbaterilor, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț au aprobat, după cum urmează:

– Hotărârea nr. 11 din 26.06.2019 privind aprobarea programului pentru punerea în siguranţă a locuinţelor şi obiectivelor de infrastructură, refacerea zonelor afectate şi monitorizarea factorilor de risc natural, ca urmare a alunecărilor de teren din satele Farcaşa şi Buşmei, comuna Farcaşa (urgentarea executării lucrării aflate în evidența CNI, ca urmare a adoptării Hotărârii CJSU Neamț nr. 21/26.07.2018)

– Hotărârea nr. 12 din 26.06.2019 privind aprobarea Listei locuinţelor afectate de inundaţiile produse pe teritoriul Municipiului Piatra Neamţ, în perioada 19-20 iunie 2019, precum şi a unor măsuri pentru revenirea la starea de normalitate şi prevenirea producerii de noi inundaţii în Anexele Văleni şi Bâtca Doamnei din Municipiul Piatra Neamţ (144 locuințe afectate, din care 5 locuințe propuse pentru ajutor de la ANRSPS)

– Hotărârea nr. 13 din 26.06.2019 privind aprobarea măsurilor pentru prevenirea îmbolnăvirii populaţiei din Satul Luţca, Comuna Sagna, ca urmare a faptului că apa din fântâni nu este potabilă

– Hotărârea nr. 14 din privind aprobarea Programului de măsuri pentru prevenirea alunecărilor de teren şi refacerea DN 15 Km 244+300 – 284+800, Poiana Largului – Bicaz (completare cu dispozițiile Hotărârii CJSU Neamț nr. 25/2018)

Sursa: Instituția Prefectului, Județul Neamț

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate