Masuri de ordine publica pentru meciul dintre F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ şi F.C. Concordia Chiajna

0

Peste 30 de luptători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Ceahlăul Piatra Neamţ şi F.C. Concordia Chiajna, partidă care se va disputa vineri, 16 septembrie, începând cu ora 21.30, pe stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra Neamt.

Efectivele de jandarmi angrenate în aceasta misiune vor asigura masurile de ordine publica în zona imediată şi apropiata a stadionului, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât si pe timpul şi după încheierea acestuia.


Spectatorii nu au voie sa introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceasta competiţie sportiva. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea si în incinta arenei sportive.

Menţionam faptul ca nu vor fi tolerate nici un fel de manifestări de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Modalităţile de sesizare a forţelor de ordine despre producerea unor incidente sau încălcări ale prevederilor legale:

-autosesizarea forţelor de ordine;

– de către observatorul jocului sau alţi oficiali;

-de către spectatori.

Atunci când se impune, restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se execută de către efectivele de jandarmi, din iniţiativa comandantului forţelor de ordine, cu aprobarea, după caz, a prefectului judeţului Neamt. Atunci când se constată că, în urma producerii unor acte de violenta, este pusă în pericol viata sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi , când exista indicii temeinice că participanţii pregătesc sau au comis o fapta ilegala – aprobarea intervenţiei nu mai este necesara.

Compartiment informare şi relaţii publice

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate