Mașină de poliție oprită din misiune de cetățeni pentru a imobiliza un șofer „beat”

2

În timp ce se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite, o mașină de poliție din Piatra-Neamț a oprit la semnele disperate făcute de mai mulți cetățeni aflați în zona pieței Mărăței. Cetățenii au arătat polițiștilor o mașină în care s-ar fi urcat un șofer în stare avansată de ebrietate.

Respectiva mașină a fost oprită imediat de polițiști, unul rămânând să rezolve problema apărută și celălalt plecând unde avea urgența. Nereușind să se înțeleagă verbal cu șoferul, polițistul i-a scos cheia din contact și a cerut sprijinul colegilor de la rutieră.

Odată ajunși cei de la rutieră, situația a devenit și mai ciudată. Șoferul ce părea a fi pensionar, abia lega două cuvinte, îi tremurau o mână și un picior, se ținea de portieră și mirosea puternic a urină, dar la testul pentru alcool a ieșit zero. Tot comportamentul său de om aflat în stare de ebrietate se datora de fapt unei stări foarte precare de sănătate, stare de sănătate care nu era deloc compatibilă cu șofatul.

Poate nu ar fi rău să se gândească o schimbare legislativă pentru ca persoanele după o anumită vârstă să aibă nevoie de viză medicala anuală pentru a mai deține permis de conducere. Este regretabil ca un om să aibă asemenea probleme de sănătate, dar la fel de regretabil este ca el să se mai urce la volan și să pună în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Andrei spune

    Problema sistemului că nu se ține o colaborare între sistemul sanitar și cel al Politiei unde primii au obligația să comunice astfel de situații ale posesorilor de permis acolo unde se constată nesiguranță în exercitarea condusului.

  2. Andrei Varga spune

    Îl găsiți la Girov, gard in gard cu poliția .
    E cel pe care îl urmărea Iulian Bulai cu ceva timp in urma cu mașina, fugind de poliție .
    A fost încătușat atunci pentru loviri și alte violențe asupra concubinei. E cunoscut în Girov mai bine decât Joe Biden in America.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate