Masina cu care a avut accident prefectul

6

La rugamintea unui coleg de presa care nu poate scoate subiectul la locul lui de munca, pentru ca cica nu-i da voie seful, publicam un material care nu este documentat de noi, dar pe care l-am verificat si se confirma.
Text coleg presa :masina-prefect
„Masina condusa de prefectul de Neamt , George Lazar, care a fost implicata in accidentul rutier recent apartine unei firme de leasing si este scriptic in proprietatea societatii Troleibuzul.
Soietatea Troleibuzul a dat aceasta masina Consiliului Judetean Neamt care la randul lui a dat-o spre utilizare Prefecturii.
Cheltuielile masinii in cauza sunt decontate de societatea Troleibuzul, respectiv aproximativ 4000 Ron rata lunara leasing, 1000 Ron asigurare lunara, reparatii si revizii ce in ultimele 12 luni depasesc 10.000 RON, schimbat anvelope de 3 ori in ultimele 12 luni si asa mai departe.
Daca e sa se faca un calcul simplu doar la anvelope coraborat cu numarul de chilometri la care se uzeaza si trebuiesc schimbate reiese ca masina ar fi trebuit sa mearga cam 4-5 ore pe zi.
Intrebarea care trebuie pusa in articol este: Cum si in baza caror legi Consiliul Judetean Neamt a decontat sute de milioane de lei vechi pentru un autovehicul folosit de o alta institutie publica ?”

comodat-1  comodat-2act-aditional

Text ziarpiatraneamt.ro :
Informatiile de mai sus au fost verificate si de noi si se confirma. Raspunsul la intrebare ar trebui sa il ofere CJN, dar asta daca va dori.
Personal consider ca o perioada ar trebui sa avem putina decenta caci a murit un om si nu cred ca are vreo relevanta in dinamica producerii accidentului faptul ca vreun tovaras ar fi decis sa dea cuiva o masina in folosinta. Chiar daca ar fi vreo ilegalitate pe la CJN, aceste lucruri ar trebui scormonite putin mai tarziu ca altfel nu facem decat sa inversunam inutil familia victimei destul de indurerata la acest moment… ancheta va dura mult timp, expertizele la fel, asa ca nu e nici o graba cu dezvaluirile ce nu au legatura directa cu dinamica accidentului.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. jan spune

  Regret. Va legati de o nimica toata, de o virgule sau o expresie care nu este bine articulata care se poate sa intervina la oricine, din graba de a scrie mai repede, dar omiteti esenta., informatia din articol.Oare domnul presedinte nu are nimic de spus???? Opinia ziarului cred ca este corecta si merita retinuta. Bine informat. Succes. JANet.

 2. popa gheorghe adrian spune

  @adrian
  Kilometri….se pare ca tu vezi paiul din ochiul altuia dar nu vezi barna din ochiul tau…Cel mai important era sa vezi „coroborat” si nu „coraborat”… dar, ce sa-i faci, multi destepti in tara asta bre, n-am ce zice. Lectureaza putin Lapusnenu ca te regasesti. Mai schimba si tu primul „r” cu „l” si vedem si meseria ta…

  1. Dorin spune

   Tara e plină de ochi critici , de gura mare nu mai vorbim . Nu contează Virgula unde este pusă contează esenta zilei care se scurge odată cu aceste generații de sacrificiu . Unii sunt orbi din naștere alții o fac pe orbul , așa ne e neamul . Care este scopul lor in viața ? ” papa, caca si gura mare ” , păcat ……

   1. popa gheorghe adrian spune

    Ba conteaza virgula ca de asta avem semianalfabeti care au terminat ASE-ul sau dreptul…si toti se plang ca sunt someri. DAR CE VALORI SAU CE SOMITATI SUNT ACESTI TINERI CARE NU 8INVATA NIMIC SI STAU PE BANII PARINTILOR SAU PLEACA LA FURAT ORI MUNCIT IN OCCIDENT? putine sunt cazurile in care ai invatat si nu-ti gasesti un loc de munca ori esti prost platit, sa fim seriosi…cei care au 50-60 de ani cand aveau 18 ani deja se intretineau singuri, iar astia de azi la 18 ani stau la cafele…TINERETUL NU ARE SCUZE!!!, cu toate ca si eu sunt tanar nu ma pot alatura mizeriilor de astazi

 3. adrian spune

  te citez stimate jurnalist: „doar la anvelope coraborat cu numarul de chilometri la care se uzeaza ”
  „Chilometrii”… JENANT ziaristule.. putina scoala primara nu ti-ar strica..
  Numai de bine!

  1. feraru marcel spune

   adriane, se pare ca esti prostac nou pe sait si nu stii de metodele adminului cand e vorba sa faca rating. Bine cai fost atent c-ai sesizat eroarele din tecst. Da-i ‘nainte cu tu peux.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate