Mascații au intrat în această noapte peste un individ din Dărmănești care și-a pus cei 4 copii în pericol

1

În această noapte, mascații de la SAS au intrat peste un individ în locuință, undeva în zona OMV din cartierul Dărmănești. Individul își dăduse afară femeia din casă și își bătea cei 4 copii.

Mascații de la SAS au intrat peste el, l-au imobilizat și l-au dus la secția de poliție.

Vom reveni cu informații oficiale imediat ce le vom primi de la IPJ Neamț.

Reamintim că în cursul zilei de duminică o situație similară în care un minor a fost pus în pericol a fost soluționată la timp de poliție și mascații de la SAS.

UPDATE IPJ:

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la un conflict intrafamilial, în municipiul Piatra-Neamț.

Polițiștii s-au deplasat la locul sesizării, unde în exteriorul unui imobil a fost identificată o femeie de 35 de ani, în interiorul acestuia aflându-se soțul acesteia, în vârstă de 36 de ani, împreună cu 4 copii minori.

Cu ocazia intervenției luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Neamț, bărbatul a permis accesul polițiștilor în imobil.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis față de bărbat, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, acesta fiind evacuat din imobilul comun.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citiți și:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. radu tomsa spune

    Au tot mai multa treaba baietii de la SAS….tot mai multi nebuni .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate