Masa Critică, ediția a XVII-a, bătăi cu apă și bună dispoziție

0

În ultima vineri a fiecărei luni, bicicliștii nemțeni pornesc într-un marș pe două roți.  Aflat la cea de-a XVII-a ediție, evenimentul organizat vineri, 29 iulie, se va  desfășura sub deviza „Nu te lăsa învins de asfaltul încins“.

Organizatorii, „Fii activ“ şi „Maia Outdoor“  fac o invitație deschisă  bicicliştii să participe la acestă ediţie specială şi care se va încheia într-un mod inedit.
„Într-o lună de soare, toată lumea vrea răcoare! După o tură cu bicicleta ne răcorim la Ponton Lacul Bâtca Doamnei. Pregăteşte-ţi arsenalul “de luptă”, ia ce găseşti la îndemână, de la pistol cu apă la pungi, baloane cu apă, elefănţei de jucărie:) sticle sau alte recipiente pe care le poţi umple şi fii pregătit pentru cea mai udă ediţie a Masei Critice. Şi pentru că distracţia merge mână în mână cu muzica bună, Audiţia şi Sergiu Chirila ne vor răsplăti cu bună dispoziţie şi muzică de calitate.” precizează organizatorii.

Plecarea se face din fața Teatrului Tineretului, ora 18.oo, iar punctul final al traseului va fi Pontonul Bâtca Doamnei.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate