Mărturia poștașului din Roznov, surprins de camere: „Mi-am apărat geanta cu valori, plină cu bani” (VIDEO)

1

În această seară au apărut o serie de imagini surprinse de niște camere de supraveghere care arată cum un poștaș din Roznov lovește un cetățean. Agresiunea nu are o scuză și pentru aceasta există instituții ale statului care pot lua măsuri în consecință. Însă e bine de înțeles contextul în care s-au produs evenimentele și, în acest sens, avem mărturia poștașului implicat în nefericitul incident care, pe scurt, ne-a declarat că încerca să protejeze pensiile bătrânilor.

Poștașul a precizat că a fost abordat de un bărbat care îi tot cere pensia mătușii sale, cu handicap, și, pe lângă aceasta ar fi fost și înjurat. Bărbatul în cauză nu a prezentat o procură sau un document care să îi dea dreptul de a prelua pensia unei alte persoane, iar poștașul ar fi fost avertizat să nu îi dea acestuia banii deoarece pensia mătușii ar fi fost folosită pentru plata unor datorii la un magazin.

Poștașul ne-a declarat că regretă reacția pe care a avut-o însă o justifică prin faptul că a fost înjurat, presat să dea o pensie unei persoane care nu avea acest drept și care ar fi fost în stare de ebrietate și prin faptul că avea în geantă o sumă foarte mare de bani, iar rolul său este acela de a proteja banii pensionarilor, înainte de orice. De asemenea, acesta ar fi anunțat și poliția cu privire la faptul că un individ îi cere pensia unei alte persoane.

Poștașul este și consilier PNL, declarat persona non grata în partid, iar martori se pare că ar fi fost mai mulți membri PNL. Între timp, există informații că și victima ar fi depus o plângere. Organele de cercetare vor lămuri situația.

Pentru a vedea reacția și explicațiile poștașului vă invităm să urmăriți materialul video:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Leonard spune

    Acest postas merita respectul nostru . Felul in care au fost prezentate lucrurile inainte ar trebui sa dea de gandit jurnalistilor , sa nu mai posteze imagini defaimatoare. Cele mai grele meserii sunt cele in care esti in contact cu oamenii. Felicitari domnule postas! Nu degeaba se zice ca postasul suna de 2 ori.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate