„Marșul pentru viață 2019”- sâmbătă, 23 martie, la Piatra-Neamț

0

A IX-a ediţie a „Marşului pentru viaţă” va avea loc sâmbătă, 23 martie, în Piatra-Neamț şi în alte apro­xi­mativ 500 de localităţi din ţară şi din Republica Moldova.

Marșul din acest an se desfășoară sub deviza „Unic din prima secundă”

În Piatra-Neamț, „Marșul pentru viață 2019” este organizat de Biroul Pro Vita Protopopiatul Piatra-Neamţ și Biroul Pro Vita Protopopiatul Roznov.

Procesiunea „Marşul pentru viaţă 2019–Unic din prima secundă” va începe la ora 13:30, pe următorul traseu: Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” Mărăţei I – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Biserica „Sfântul Ioan Domnesc” .

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de manifestări pentru pro­mo­varea vieţii, precum dezbateri, lansări de carte, proiecţii de film, ateliere de creaţie sau crosuri, luna martie fiind declarată de unele organizaţii neguvernamentale „Luna pentru viaţă”.


Marșul pentru viață este o mișcare globală apolitică și neconfesională, care a început în 1974 în SUA, la Washington D.C. Aici și la Lima, în Peru, participă anual sute de mii de mani­festanți, iar în orașe ca Paris și Roma participă zeci de mii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate