Marissa Mayer sefa companiei Yahoo a cumparat casele vecinilor din jur

0

Draghi Speaks At The World Economic ForumMarissa Mayer, sefa companiei Yahoo, e pe cat de bogata, pe atat de pretentioasa. Cu o avere de peste 300 de milioane de dolari, Marissa (38 de ani) isi permite sa-si satisfaca orice moft. Zilele trecute, deranjata ca vecinii sai din Palo Alto, SUA, ii incalca intimitatea, Mayer s-a decis sa le cumpere proprietatile si asta a si facut.

Disperata dupa liniște, Marissa a cumparat și o capela pentru a nu mai avea parte zilnic de pelerinaj pe langa casa ei

Castiga peste 100.000 de dolari pe zi si adora petrecerile. Marissa Mayer este mana de fier la Yahoo, dar in afara serviciului ii place sa se dea in stamba, fiind o petrecareata, conform presei americane.

Vecinii sai din Palo Alto, locul unde, de altfel, isi are resedinta si Mark Zuckerberg, seful Facebook, sunt curiosi sa vada cum traieste Mayer si mereu sunt atenti la fiecare miscare a ei si a sotului. Mayer s-a enervat si a luat atitudine, oferindu-le vecinilor sai sume cu mult peste pretul pietei pentru a-si vinde locuintele.

Potrivit presei din SUA, acestia au acceptat si urmeaza sa se mute. Mai mult, Marissa a cumparat chiar si o capela, si o firma de pompe funebre, deranjata ca era pelerinaj continuu langa uriasa ei vila. Desi suma exacta nu s-a facut publica, se pare ca “investitia” imobiliara ar ajunge la 50 de milioane de dolari. Anul trecut, Zuckerberg a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru cinci locuinte.

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate