Marirea salariilor bugetarilor nemteni este o poveste SF

2

Toate calculele posibile si imposibile indica faptul ca Romania nu a respectat reducerea numarului de bugetari cum a fost ea discutata initial ceea ce inseamna ca sunt mai multi bugetari decat putem suporta economic .
In conditiile suprasaturarii cu salariati in sistemul bugetar orice marire de salarii in acest sector ar insemna daramarea si falimentarea sistemului de unde rezulta ca desi sunt asteptate la sfarsitul acestui an , maririle salariale vor mai fi asteptate mult si bine .

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. DIP spune

    Mici, dar multi!!! Numarul salariilor mari in sistemul bugetar este restrans, in timp ce sute de mii de mici functionari ciupesc din bugetul statului, fara a raspunde in fata nimanui. Sunt salarii mari intre sefi, e adevarat, dar acestia sunt putini, iar salariile sunt mult mai mici ca in privat de exemplu. Nu vreau sa devin aparatoarea sefilor, dar acestia au raspunderea semnaturii, a actiunilor lor, pe care cei din subordine nu o au. Adevarul e probabil undeva la mijloc, dar ce e trist e ca atunci cand tragem linia descoperim ca abia ne intretinem un sistem greoi. Iar in ceea ce priveste pilele, pot afirma cu tarie ca, indiferent de pozitia ocupata ierarhic, NICIUNUL dinte bugetari nu e angajat fara a avea o pila, piluta, pilisoara!

  2. Maria-Magdalena Hisum spune

    Nu cred ca numarul salariatilor e problema, ci salariatii cu functii inalte, remuneratii pe masura si fara o dovada cat de mica a necesitatii lor, in afara intereselor familiale sau de afaceri. Nu cred ca amaratii aia mici, care sunt platiti vai de mama lor si abia traisec de pe o zi pe alta, si mai fac si treaba altor 10 care iau bani pe spinarea lor dar au „pile”, diminueaza bugetul. Hai sa nu ne ascundem dupa deget, cei care diminueaza cu adevarat bugetul, atat prin salariile adjudecate cat si prin deciziile proaste de investitii pe care le iau, nu for fi niciodata expulzati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate