„Multe judete si-ar dori un asemenea proiect.”, spunea domnul Culita Tarata in 2012 despre proiectul de la Apa Serv

0

„Multe judete si-ar dori un asemenea proiect.”, spunea domnul Culita Tarata despre proiectul de la Apa Serv la cateva secunde dupa ce domnul Ionut Dughir a spus in plenul Consiliului Judetean ca pretul la apa va creste, fiind „o conditie obligatorie” in contract . Asta se intampla pe 31.07.2012, cand domnul presedinte al CJN avea controlul asupra situatiei , avea majoritatea, iar cei doi vicepresedinti ai CJN erau domni Farcas si Farcasanu, si, ce sa vezi, pe partea cealalta PSD-ul nu era de acord cu imprumutul facut pentru acest proiect, iar acum dragii nostri politicieni au inversat rolurile si PSD-ul tace si Tarata nu prea mai e de acord . Nu-i asa ca e o bascalie generala la adresa nemtenilor?
Ca sa nu vorbim prea mult, va lasam pe dumneavoastra sa vedeti cu proprii ochi cine avea controlul total asupra CJN si lauda imprumutul facut pentru proiectul care avea o conditie obligatorie ….. marirea pretului la apa .
Deoarece procesul verbal al sedintei nu contine chiar tot ce s-a vorbit si nu intelegem de ce, va oferim si varianta video, poate domnul Culita Tarata prins cu activitatile importante din CJN a uitat ce a spus si urmeaza in curand o intalnire de dialog social initiata de prefectura cred si de care nu se stie mai nimic prin Consiliul Judetean Neamt, dar parca vedem ca brusc o anume parte a presei va fi prezenta la aceasta comisie de dialog social, desi respectivii jurnalisti nu au calcat de o mie de ani pe la dialoguri sociale si chiar suntem curiosi cine va fi acolo ca sa infiereze marirea pretului la apa, asa ca, revenind, pentru improspatarea memoriei domnului presedinte si a celorlalti care tot discuta pe subiect haideti sa vedem impreuna procesul verbal al sedintei si secventa filmata, ca asa e frumos . Nu ?

Marirea pretului la apa Neamt
Marirea pretului la apa Neamt

PS: A dracu’ treaba cu internetul asta, cum tine el stocate filmari si informatii de nu mai poate omul sa o dea  la intors ca pe vremea cooperativelor agricole de productie .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate