Marele deputat Leoreanu Laurențiu nu a fost în stare să scrie un mesaj de Ziua Culturii, l-a copiat cu totul de la alții

2

Laurențiu Leoreanu zice :

”Cu prilejul „Zilei Culturii Naţionale” vă adresez calde felicitări, precum şi îndemnul de a păstra în suflet spiritul, cultura şi limba românească.
Astăzi, 15 ianuarie, sărbătorim 167 de ani de la naşterea poetului nostru naţional, Mihai Eminescu. În strânsă corelaţie cu celebrarea naşterii lui Mihai Eminescu, sărbătorim „Ziua Culturii Naţionale”. Este unul dintre momentele când putem împărtăşi bucuria de a fi români şi, în acelaşi timp, de a fi mândri că suntem parte a culturii universale.
Tuturor celor ce iubesc Cultura Neamului Românesc, dar mai ales slujitorilor ei, LA MULȚI ANI!”

Ambasador Iulian Buga Ambasadorului României în Statele Unite ale Americii zicea acum 2 ani :

Cu prilejul „Zilei Culturii Naţionale” vă adresez vouă, românilor de pe tot cuprinsul Statelor Unite ale Americii, calde felicitări, precum şi îndemnul de a păstra în suflet spiritul, cultura şi limba românească.

Astăzi, 15 ianuarie, sărbătorim 165 de ani de la naşterea poetului nostru naţional, Mihai Eminescu. Este un moment important pentru întreaga societate, cu semnificaţii majore pentru educaţia noastră, pentru cultura poporului român, dar şi pentru identitatea noastră naţională. În strânsă corelaţie cu celebrarea naşterii lui Mihai Eminescu, sărbătorim „Ziua Culturii Naţionale”. Este unul dintre momentele când putem împărtăşi bucuria de a fi români şi, în acelaşi timp, de a fi mândri că suntem parte a culturii universale.

Redacția ziarroman.ro zice: 

Domnule Laurențiu Leoreanu, apreciem faptul că ați reușit sa depășiți Ziua Culturii Naționale fără să vă comparați cu Eminescu, dar poate pe viitor puneți mâna și scrieți câte două propoziții singurel, că așa, cu copiatul de la alții e cam jenant.

leo-lau-plagiat

sursa: www.ziarroman.ro 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Esti carcotash si nu ai inteles nimic.

  E pur si simplu la mintea cocoshelului galic : Ambasadorul Romaniei in SUA este domnul Laurentiu Leoreanu!

  BANG!!

  Of! Greu te mai prinzi !

  🙂 🙂 🙂

  1. mickey999 spune

   Rectific: ambasadorul SUA in Romania este domnul Laurentiu Leoreanu.

   In acest fel se explica multe lucruri.

   🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate