„Marea Evadare” – O „doamnă grațioasă” salvată la timp de jandarmii nemțeni (FOTO)

0

Jandarmii au parte de misiuni pline de adrenalină, pline de riscuri, misiuni care le pun uneori viața în primejdie, aceștia fiind nevoiți să se implice direct în scandaluri și alte situații conflictuale.

Iată că de această dată, jandarmii nemțeni au avut parte de o misiune specială. Un „scandal” ce era pe cale să se termine tragic, a fost (din nou), evitat cu ajutorul lor.

O păuniță cu chef de aventură a fost văzută de un domn cu suflet mare, stând cățărată într-un copac pentru a-și salva viața din ghearele celor doi inamici care o vedeau doar ca pe o masă copioasă.

Jandarmii au ajuns la timp, adăugând astfel la portofoliu încă o misiune încheiată cu succes.

Grațioasa „doamnă” este acum în siguranță la Grădina Zoologică din Roman.

Un exemplar de păuniță prins de jandarmi pe bulevardul Roman Mușat, redat Grădinii Zoologice din Parcul Municipal Roman.

Pentru Teodor și Rareș, doi colegi din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Roman, serviciul a început cu o sesizare 112 mai puțin obișnuită. În jurul orei 20.00, un cetățean, căruia îi mulțumim pentru spiritul de observație și implicare, ne anunța că pe bulevardul Roman Mușat se află o păuniță într-un copac căruia îi dau târcoale două pisici. Ajunși la locul indicat, la aproximativ 700 de metri de Parcul Municipal Roman, colegii noștri au constatat că nu este o glumă și au reușit să prindă pasărea, care a fost predată în siguranță unui reprezentant din cadrul Grădinii Zoologice.”, a transmis Jandarmeria Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate