Marea deschidere de la Carrefour nu a fost chiar așa de mare

44

La marea deschidere de la Carrefour  stăteau la intrare dimineața câteva sute de oameni… e posibil ca în prima oră să fi intrat peste o mie de oameni, mult mai puțin față de ce vedem în presă pe la alte deschideri similare. Oamenii nu s-au prea îmbulzit…au intrat civilizat, au participat la o foarte scurtă manifestare de deschidere după care au trecut la cumpărături. Zilele următoare vom face și noi o vizita să vedem cât de bune sunt prețurile comparativ cu alte magazine și mai ales cât de competitive din punct de vedere al calității șunt produsele. Vom reveni

Acesta este al 32-lea magazin Carrefour de tip hipermarket din ţară, care promite să le aducă locuitorilor din regiune o gamă variată de articole, cu peste 50.000 de produse la cele mai mici prețuri. Astfel, noul hipermarket Carrefour îşi va întampina clienţii într-un spațiu modern și atractiv și își propune să devină destina­ţia preferată de cumpărături, distracţ­ie şi petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Date cheie ale noului hipermarket din Bulevardul Decebal nr. 79, Piatra-Neamț:

 • suprafață de vânzare de 7.500 de m2
 • 330 de angajați
 • 25 de case de marcat
 • 1000 de locuri de parcare, gratuite
 • accesibil printr-o largă varietate de mijloace de transport: troleibuze (Sărata cu capăt de linie: Școlile normale, Dărmanești, Peco, Azochim, Dumbrava Roșie) şi autobuze (Sărata cu capăt de linie: Ocol, Școlile normale, Agarcia, Bazar)
 • programul magazinului în luna decembrie și de Sărbători:
  • Între 1 şi 23.12: 08.00-24.00
  • Sâmbătă, 24.12: 08.00-19.00
  • Duminică, 25.12: ÎNCHIS
  • Între 26 și 30.12: 08.00-24.00
  • Sâmbătă, 31.12: 08.00-18.00
  • Duminică, 01.01.2017: ÎNCHIS
  • Începând cu 02.01.2017: 08.00-22.00
 • telefon: 0374 859 900

„Fiind deja prezenţi în Piatra-Neamț cu un supermarket, ne-am dorit sa să ne implicăm într-un mod mult mai activ în viața comunității din regiune şi să oferim locuitorilor din zona posibilitatea de a beneficia de  o gamă mult mai largă de produse şi servicii de calitate, la cele mai mici preţuri, într-un spatiu modern şi atractiv. La Carrefour a devenit deja o tradiţie să oferim clienţilor nostri o experienţă deosebită la cumparături, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici. Elementul de noutate pentru cei mici este locul de joacă special amenajat langă casa familiei în care copiii, întâmpinaţi de casiere costumate ca în poveşti sau desene animate, se pot distra cât timp părinţii îşi fac cumpăraturile. Pentru cei mari, am pregătit un colț de relaxare şi luat masa, în zona de Snacking. Aici clienţii pot mânca într-o atmosferă placută, beneficiind de produse pregătite în laboratoarele proprii de brutărie, patiserie, cofetarie, gastronomie, pizza sau rotiserie. Mai mult decât atât, Carrefour propune clienților săi soluții inovatoare; aici e locul în care tehnologia prinde viaţă, prin intermediul oamenilor noştri dedicaţi, gata să ofere asistenţă de vânzari tuturor clienţilor, indiferent de vârsta sau priceperea acestora într-ale tehnologiei”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

„Atât cu ocazia marii deschideri, cât și în pragul sărbătorilor de iarnă, în perioada 1 – 3 decembrie, la Carrefour, copiii însoțiți de părinți vor primi câte o jucărie cadou la casa de marcat, la orice achiziție. Sunt 12.000 de jucării gratuite care îi așteaptă pe copii. Însă cea mai mare surpriză este oferită de Carrefour prin Marea Tombolă, care le aduce clienților care fac cumpărături între 1 – 14 decembrie marea șansă de a câștiga o garsonieră în Piatra-Neamț. De asemenea, din oră în oră, în aceeași perioadă, clienții pot câștiga 196 de premii electrice şi electrocasnice”, a adaugat Iulian Neacsu, Director de magazin Carrefour Piatra-Neamt.

Cei peste 330 de angajați care s-au alăturat familiei Carrefour își așteaptă clienții cu mii de produse, în zone special dedicate. Specialiștii de la standurile de legume și fructe, pește și gastronomie sunt întotdeauna pregătiți să își ghideze clienții în alegerea produselor și preparatelor. Asistența personalizată este disponibila și la standul de electronice și electrocasnice, iar diversitatea produselor se face prezentă și pe rafturile de cosmetice, haine, dar și pe cele din bazar, unde poți găsi sute de produse pentru casă și menaj, bricolaj sau papetărie și grădină.

În plus, noii clienți Carrefor Piatra-Neamț se vor putea bucura și de următoarele servicii:

 • Cardul Carrefour (emitere şi plata cu cardul de credit Carrefour, pentru a plăti cumpărăturile în rate şi fără dobândă)
 • Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay)
 • CarrefourPay (aplicaţ­ie gratuită pentru Android și iOS, pentru verificarea preţ­urilor din magazin cu telefonul mobil, precum şi pentru achitarea cumpărăturilor direct din aplicaţ­ie)
 • Aplicaţia My Carrefour (aplicaţie mobilă pentru a vizualiza promo­ţiile, catalogul, orarul, lista de cumpărături şi pentru a scana produsele din listă; pentru deschiderea contului, intră pe carrefour.ro)
 • MoneyGram ( transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinatate)
 • Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţ­i, rate, asigurări, credite etc.)
 • RomPay (terminal de plăţi pentru diverse servicii)
 • ATM (bancomat, retragere numerar)
 • Bilete pentru evenimente (achizi­ţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim)
 • Loteria Romana –lozuri si jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat)
 • Reîncărcarea cartelelor telefonice (reîncarcarea cartelelor preplatite de la Orange, Vodafone sau Telekom, la orice casă de marcat)
 • Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garantției cu 3 ani)
 • Livrare gratuită până la uşa ta (serviciu disponibil în cazul livrarii produselor voluminoase, pe toată raza jude­ţului Neamţ­)
 • Servicii de mentenanță (aplicarea gratuită a foliei de protecție pe telefonul mobil sau schimbarea gratuită a curelei și bateriei de la ceas pentru produsele achiziționate din Carrefour)
 • Retușuri gratuite la haine (ajustarea pe masură a articolelor vestimentare cumparate din Carrefour)

***

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 284 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 112 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 86 de magazine Billa.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
44 Comentarii
 1. robocop spune

  Foarte modern si foarte civilizat . Mi-a placut . Carcotasii unde sunt ? Iata , pentru ei , astazi in a doua zi e atat de gol ca nu gasesti loc de parcare .Foarte fain , o idee excelenta .Scapam de bronzatii de Ramnicu Sarat care au pus stapanire pe Piata Mare . Eu acolo nu mai intru cat o fi sa mai stau pe Planeta Albastra . Ce am remarcat , foarte multe auto de prin alte parti .Iasi , Bacau , Vaslui , Suceava, si chiar Galati .Plus in fata mea la casa o familie de ardeleni , clar ardeleni dupa puternicul accent al copiilor , ca oamenii mari stim ca mai joaca teatru uneori , copii insa sunt puri si sinceri. Chiar ca sunt mandru ca am adoptat orasul dumneavoastra acum cativa ani .Bravo Piatra Neamt .O solutie si pentru ruinele fostului Pergodur si ar fi foarte bine .O investitie in productie ceva , auto, sau materiale de constructii ca la Roznov , aia cu adezivii , sa dea si de lucru la tineri ar fi superzeiss .

 2. Gabi spune

  In curând va rămâne acest oraș pustiu din cauza acestui mall. Majoritatea magazinelor inclusiv Petrodava ,Unic si celelalte vor rămâne pustii .Avem un oraș mult prea mic si prea sărac pentru atâtea marcheturi Ce imagine va avea un oraș cu magazine goale .Ați distrus un orășel mic cochet in detrimentul acestor hipermarcheturi ,si pentru câteva voturi in plus.

 3. Ioana spune

  Cei sub 35 de ani am capatat un loc de munca datorita lor…un motiv sa nu mai plecam din piatra deci hai sa nu discutam daca nu cunoastem.cat despre lume….a fost plin si clientii dau comportat foarte civilizat

  1. POPA GHEORGHE ADRIAN spune

   Și eu mă bucur ca nu mai plec din oraș. . ca fac economie la timp și carburant…mergeam la shopping la Bacău sau Iași. ..bun venit carrefour ului!

 4. John spune

  Edi ai mare dreptate,din cauza aglomeratiei in trafic acul me de la benzina a ajunj la un sfert si era pe 3 sferturi…..aglomeratie maxima mai ceva ca la parada de 1 decembrie din fata teatrului…. Romanu arunca banii si pe ce nu-i trebuie am vazut multi oameni bagau in cos cutii in graba fara sa se uite ce contin,noi romanii nu avem nici o vina daca suntem inapoiati denota sistemul parlamentul hotii cu burtile pana la pamant suntem cu cel putin 20 de ani in urma cu alte tari civilizate .

 5. manuela spune

  Ma intreb cand da faliment? Suntem noi asa bogati ca sa avem asa Un mall?

 6. Dirin spune

  Careffour …..
  Un loc unde poți genera profit companiilor străine !
  Firme si locuri desființate in țara noastra !
  Încă suntem in stadiul de maimuța ca sa putem gândi viitorul Nostru ?

 7. Mugur B. Punct spune

  Tigăi , bonuri valorice , FOAMEA !!!!!!

 8. Nuta Elena spune

  Dca au intrat civilizat inseamna ca e un pas inainte pentru civilizatie.Bravo pt P Neamt,nu ne-am facut de rusine,incepem sa ne civilizam.

 9. Ion Lungu spune

  Important ar fi sa fie bani de cumparaturi zic ..

 10. Ani Rocco spune

  Am de unde face cumparaturi la intoarcere acasa!

 11. Ani Rocco spune

  Ma bucur ca avem un nou supermercat!!

 12. Ion Lungu spune

  Pentru CE?

 13. Ani Rocco spune

  Felicitari!

 14. Tatiana Adascalului spune

  Nu s-au imbulzit pt ca unii nu au avut prea multi bani.Nu a fost aglomerație pt ca pensiile intra pe carduri după 11 ale lunii,iar cei fără card le primesc după 22 ale lunii de la poștaș .
  La Multi Ani ROMANIA !

 15. Tatiana Adascalului spune

  Tradu-ne ce ai ,,scris” ROMÂNULE !(dacă ești român).
  LA MULTI ANI ROMANIA SI ROMANI !!!!!!!!

 16. Rica Donna spune

  MAI HARNICI CA MOLDOVENII NU GASESTI TOATA TARA ,CHIAR DACA SINT MEREU VAZUTI DE RAU .RESTUL SINT DOAR CU MAPA SA COMANDE ,DEGEABA VA DATI ASA HARNICI :CA DE NU AR FI MOLDOVENII SA PUNA UMARUL LA TREABA VAI,VAI….CE AR FI .SARACUL MOLDOVEAN SA DUS IN TOATA LUMEA SA MUNCEASCA CA RESTUL….. A DISTRUS TOATA INDUSTRIA CARE MAI ERA IN MOLDOVA A DUSO IN RESTUL TA… UNDE VA CREDETII HARNICII PAMINTULUI!!!!! NU UITATI UN LUCRU????? SINTETI TOT ROMANIIIIIIIIIIIII …….DRAGILOR……..

  1. Tely spune

   Aveti mare dreptate…

 17. Ion Lungu spune

  Harnici pe naiba

 18. Cristi David spune

  Nu are lumea bani..

 19. Aurelia Diaconu spune

  Moldovenii sunt harnici !
  Moldovencile frumoase domnule Tiberiu !!

 20. Marius spune

  O alta hoție care lovește în producătorii autohtoni

  1. george spune

   In acest mall gasesti multe produse romanesti !!!
   Dar tu preferi sa primesti ganduri si idei pregatite de-a gata …. incearca sa judeci putin !!! s-ar putea sa iti placa …

  2. das Reich spune

   Da, sunt pline pietele de autohtoni. Care nu stiu cum sa te fure mai autohtoneste.

 21. Katta Catalin spune

  Civilizat necivilizat….Din păcate. ..tineretul pleacă din piatra neamț. …mai bine nu mă uitam la clip…Numai oameni invarsta….Mulți din ei cred ca au au auzit prima data de Carrefour în viața lor și au zis sa vina sa vadă ce e cu acest carrefour. ..poate la cinema City și la KFC se vor imbulzi

 22. OviS spune

  „Oamenii nu s-au prea îmbulzit…au intrat civilizat, au participat la o foarte scurtă manifestare de deschidere după care au trecut la cumpărături.”

  Ma mir! Mare like pentru pietreni..

 23. edi spune

  Sa te imbulzesti in asemenea hal, [NU MAI PUN AUTO-UMILINTA CU STATUL IN FRIG, LA COADA] pentru a cumpara ceva, lucru pe care-l puteai face frumos, ieri, alaltaieri, maine , poimaine, denota cat de jos a coborat intelectul cetateanului roman. Marele ganditor Petre Tutea, a avut dreptate: ” am suferit 13 ani in inchisorile comuniste, pentru un popor de idioti”…

  1. Vasile spune

   ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti” Brancusi

   1. Vali spune

    Bine spus !!

 24. Cheluta Alexandru Gabriel spune

  :))) numai babe si mosnegi din e am vazut :))

  1. Maia spune

   De ce jigniti? Nu aveti parinti, bunici? Aveti impresia ca veti ramane vesnic tineri? Parca se vorbea undeva de educatie ?!

  2. xx spune

   Nu-ti plac babela si mosnegii? Sa n-ajungi!

  3. eu spune

   pentru cheluta..dar babele si mosnegii nu au voie sa mearga la cumparaturi?de ce te hilizesti asa ,tu nu ai parinti sau bunici?

 25. nana spune

  Va doresc sa aiba nemtenii cu ce sa cumpere din salariile primite de la,,patronii de neamt”!

 26. Ziar Piatra Neamt spune

  Unde e senzational in titlu ?

 27. Ciprian Avădanei spune

  parcarea e blocata de asemenea si bulevardul si varianta…..o bucata din parcarea mall-ului nu e deschisa….felicitsri organizatorilor pt acest blocaj rutier

 28. Catalin Petrariu spune

  Tot tineretul de la Piatra Neamț 35-80 ani

 29. Sescu Felix spune

  Au intrat civilizat k n.au dat lighene moka,altfel erau deja in renovare

 30. Eu spune

  Cine putea sa fie acolo? Ca de obicei doar pensionari :))

 31. Popa Gheorghe Adrian spune

  Circ și paine😂😂😂

 32. Alexandra Elena spune

  E chiar asa de greu de crezut ca oamenii au inteles poate in ultimul ceas ca e mai bine sa fii civilizat ? Adica daca se imbulzeau era stirea mai comestibila ? Of..ce ne mai place sa scoatem in evidenta doar „negativul ” ……………

  1. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

   BINE CA S A VB ROMANESTE SI NU ARABESTE

  2. gabriel spune

   Pt a prinde stirea la prostime trebuia sa fie un macel sa se calce oamenii in picioare etc etc :))))))))
   Oameni civilizati la piatra … bravo

 33. Bordea Ionut Bogdan spune

  „au intrat civilizat” ….bine ma nene … ce comentariu e asta? vroiai sa-l demoleze de la deschidere?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate