Mare noroc ca a venit politia

0

Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, în dimineata de 11 iulie, în jurul orei 06.00, despre faptul că, pe str. Stefan cel Mare, din Piatra Neamt, un bărbat a distrus geamurile de la două taxi – uri.
În temeiul sesizării, politistii s-au deplasat la fata locului, iar în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că în jurul orei 05.30, E. Cristian, de 31 de ani, din Piatra Neamt, a avut o altercatie cu un tânăr, în parcarea de lângă un bar din Piatra Neamt. Tânărul si prietenii acestuia s-au urcat în două taxi-uri cu intentia de ajunge la un restaurant din Piatra Neamt. E. Cristian s-a deplasat cu autoturismul său în spatele celor două taxi – uri, iar pe str. Stefan cel Mare a avut o altercatie cu cei doi taximetristi, spărgând cu pumnul si o teavă metalică, geamurile laterale ale celor două autovehicule. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de circa 3.500 de lei. E. Cristian a fost retinut, pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Parchetul a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere.
Bine ca nu s-a procedat in stilul caracteristic taximetristilor , care se anunta intre ei prin statii la astfel de evenimente si pana ce vine politia poarta ei o discutie „amicala” cu cei care se cred zmeii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate