Mare coincidenta pe strada din zona Planta Vorel

3

Daca parcati masina intr-o parcare de resedinta si proprietarul este deranjat de acest lucru, acesta poate suna si vi se blocheaza autovehiculul. Nu stim exact ce s-a intamplat astazi in aceasta zona, dar am vazut masini blocate, mult prea multe ca sa fie din cauza telefoanelor primite, iar unele dintre ele erau blocate chiar pe locuri unde nu am vazut sa fie notat nici un numar .


O fi o coincienta si asa de multi oameni au sunat simultan sa revendice locurile de parcare sau o fi o miscare a firmei care se ocupa ca sa forteze mana riveranilor pentru a cumpara locurile de parcare?
Chiar nu mai conteaza, oricum e aberant sa platesti parcarea atata timp cat ea e facuta tot din banii nostri, iar demersul ca in alte tari e la fel e o mare prostie, caci in alte tari mergi pe o autostrada privata si platesti pentru ca e construita din bani privati , platesti o parcare pentru ca ea e privata si ti se asigura si garanteaza securitatea si asa mai departe .
Nici comunistii nu si-au permis sa ne inchirieze locuri de parcare , noroc cu democratia .

Ionel Ionel

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. nationalistu` spune

    Ati auzit de flex? O sa va sun sa faceti poze cand voi taia dracia aia cu flexul.Cum sa ma impiedice cineva sa ma folosesc de un bun care este platit si intretinut de mine? Sunt de acord cu plata parcarii etc.Dar pot fi situatii si extreme.

  2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Azi, 23 septembrie 2011, pe la orele 10 dimineața, o altă mașinuță a fost ”cadorisită” cu blocarea roților, în apropierea locului semnalat de autorul articolului. Se afla pe aceeași străveche stradă(cândva, se numea ”Strada Mare”, fiind locuită în special de concetățeni evrei), numită astăzi ”Str. Cuza-Vodă”, lângă arhicunoscutul ”Laborator VOREL”(azi, ”Plantavorel”). Autoturismul, un ”Matiz”(NT-20-MON) de culoare roșie, avea aplicat un dispozitiv de blocare ”Parking 12”. Locul parcării mașinii nu era inscripționat. Am făcut câteva fotografii clare, din care rezultă locația și alte detalii. Astfel de ”coincidențe” se vor repeta. ”Câinii” latră, caravana cu blocarea roților trece și așteaptă să-și încaseze ”dreptul”!

  3. mos martin spune

    asta o data, insa una dintre cele mai ‘cool’, cica, shmekerii facute de prapaditzii ashtia de la parking e atunci cand iti ocupa unu’ locul de parcare si tu, cetatean de buna credinta, suni la to’arasi, daca e dupa 17.00, cam complicat, tre’sa-si cheme oamenii de-acasa, etc, insa, printre altele, la telefon esti intrebat de numarul celui care ti-a ocupat locul, daca, tot asa, esti fraier de buna credinta, le spui, si-n secunda dinainte sa apara intempestiv ei, marele parking, poc, zevzecu dispare.. si tu tre’sa stai rabdator sa le semnezi astora cu patina nu’s ce hartzoaga precum ca bla-blah si-au facut ei treaba, ca, deh, tot tu le platesti anual si tainul si hartia si telefoanele cu care-si anuntza ‘amicii’ din baza de date.. pentru ingalatzii ashtia, in frunte cu cin’le-a dat voie sa fiintzeze, muuulta bafta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate