Maraton Piatra „Peste Vale”, ediția a III-a: Pe munte muzica e mai bună!

0

Joi, 29 august 2019, începând cu ora 15:00, va avea loc a treia ediție a Maratonului Piatra „Peste Vale” din orașul Piatra-Neamț. În cadrul acestuia se aduce în atenția publicului potențialul trupelor din mediul urban. Organizatorii își propun să scoată muzica din localurile pietrene și să o aducă într-un loc îndrăgit, pe muntele Cozla.

Totul a început când trupele locale au vrut să se facă cunoscuți lărgind orizonturile prin a cânta în aer liber. Cadrul s-a schimbat față de primul an în care am concertat în ștrand, dar noi am rămas aceiași: tineri și implicați. De-a lungul celor trei ani am format o echipă și am reușit să păstrăm atmosfera de „peste vale”. Mulțumită feedback-ului publicului primei ediții, am decis că maratonul trebuie să continue. Și iată-ne ajunși în vara anului 2019! Muzica este cea care ne aduce împreună, iar pe 29 august toate drumurile vor duce pe muntele Cozla. Ediția cu numărul trei va debuta cu un Open Mic unde tinerele talente încă nedescoperite vor avea ocazia să se afirme într-un cadru profesionist. Pe aceeași scenă, începând cu ora 17:15, vor urca trupele noastre invitate: Effective, The Session, Parchet În Flăcări, Lotus, Parannoya, alăturând genuri ca alternative punk rock, experimental rock, folk rock, hip hop și acoustic.”, este mesajul transmis de organizatori.

Programul detaliat, plus alte alte surprize sunt disponibile pe pagina de instagram „Maraton Piatra Peste Vale” și pagina de Maraton Piatra „Peste Vale”. Relații la numerele de telefon: 0732184819 și 0738055129.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate