Manifestări de tradiție, organizate de diverse instituții sau ONG-uri, sprijinite de municipalitatea pietreană

0

Primăria Municipiului Piatra-Neamț și Consiliul Local sprijină în continuare evenimentele locale organizate de diverse instituții sau ONG-uri, multe dintre ele devenite manifestări de tradiție.

Astfel, în ședința de Consiliu Local care a avut loc astăzi, 29 mai, au fost încheiate trei parteneriate cu Palatul Copiilor din Piatra-Neamț pentru :

  • a IV-a ediție a Concursului Regional de Sah ,,Cupa Pietricica” care se va desfasura la Piatra-Neamț în perioada 21-22 iunie. Contribuția financiară a municipalităii pietrene este de 4.500 lei
  • a IV-a ediție a Concursului Regional  de Tenis de Masa ,,Cupa Pietricica” care se va desfășura în Piatra-Neamț în perioada 8-9 iunie. Contribuția financiară a municipalității pietrene fiind de 4.500 lei.
  • a IV-a ediție a Concursului Național de Educație Rutieră-Karting, dotat cu Cupa Pietricica, care se va desfășura în perioada 16-17 iunie și este sprijinit financiar de municipalitate cu suma de 7.000 lei.

Un eveniment de tradiție care se bucură de un succes răsunător an de an este Festivalul Internațional ,,Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț“, organizat de Centrul pentru Cultura si Arte ,,Carmen Saeculare“ și ajuns la ediția cu numărul 46. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie-6 iulie și va fi sprijinit de către Primăria Piatra-Neamț cu suma de 30.000 lei.”, a menționat primarul Dragoș Chitic.

Tot în ședința de astăzi a fost încheiat și un parteneriat cu Federația Română de Fotbal pentru a găzdui la Piatra-Neamț, perioada 10-27 octombrie, Turneul de calificare pentru Campionatul Mondial de Futsal.

Se continună astfel seria de meciuri importante de fotbal în sală care s-au desfășurat la Piatra-Neamț cum ar fi meciurile de pregătire dintre selecționatele României și Italiei și Turneul Final al Campionatului Național de Futsal junior care s-a desfășurat de curând, în perioada 23-27 mai. Sala Polivalenta din Piatra-Neamț este din ce în ce mai solicitată pentru evenimente importante, lucru imbucurător pentru orasul nostru.”, a punctat primarul Dragoș Chitic.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate