Manifestari culturale de sarbatori

0

In viitorul apropiat, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ are programate o serie de manifestări cultural artistice. Astfel, pe 15 decembrie, Ansamblul „Floricică de la munte” al Centrului participă la Festivalul de datini şi Obiceiuri de Iarnă de la Pipirig, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ fiind organizator al Festivalului alături de Liceul Tehnologic Pipirig.
Pe 18 decembrie, de la ora 18,oo, la Teatrul Tineretului, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, alături de Facultatea de muzică Piatra-Neamţ, vă invită la un concert dedicat sărbătorii Crăciunului. În armonii de colinde, cele două instituţii vor să ureze pietrenilor cele cuvenite în astfel de momente.
În seara aceleiaşi zile, de la ora 19,00, Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” va susţine un program artistic la Hotelul Central Plazza, în cadrul proiectului „Gala voluntariatului.
Vineri, pe 20 decembrie, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ organizează o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă „Steaua sus răsare”. Vor participa formaţii şi ansambluri de datini şi obiceiuri din Republica Moldova, din Maramureş, Botoşani, Bacău şi Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate