Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii din Neamț

2

În dimineața zilei de 30.03.2016, în urma investigaţiilor efectuate pe raza de competenţă, polițiștii Postului de Poliției Săvinești au identificat la o locuință de pe strada Liliacului, un tânăr de 21 de ani, din Girov. Pe numele acestuia era emis de Judecătoria Piatra-Neamț un mandat de executarea pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. În fapt, la data de 05.03.2014, inculpatul a urcat pe acoperișul unui imobil din Săvinești și a desfăcut mai multe coli din tablă de aluminiu, cu intenția de a le sustrage și a le comercializa la un centru de colectare fier vechi, producând un prejudiciu de 800 de lei. Tânărul a fost reținut și escortat pentru a fi încarcerat la Penitenciarul Bacău.
Tot ieri, un alt bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamț a fost identificat de polițiști pe raza comunei Bălțătești, fiind reținut în vederea încarcerării. Pe numele acestuia era emis un mandat de executarea pedepsei de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragerea de material lemnos.

tineri Neamț123

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Socea C spune

    Astia care ciordesc o bucata De fier merg cu anii la puscarie,Stefaneii care fura milioane ies pe cautiune-platita tot din banii furati.

  2. Marius Oviduu spune

    Cu bateriile , motorina si rotile de la camion cum facem ?? Nimeni nimic ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate