Mandate de arestare puse în executare

1

În ziua de 10 martie, în jurul orei 11.00, politistii Postului de Politie Poienari si Pâncesti l-au depistat pe I. Vasile, de 19 ani, din comuna Poienari, judetul Neamt, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. În fapt, în noaptea de 07/08 ianuarie 2010, a pătruns, pe o fereastră, în locuinta părtii vătămate, de unde a sustras mai multe bunuri, în valoare de 1.300 de lei. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În această dimineată, politistii Postului de Politie Mărgineni l-au depistat, în comună, pe C. Mihai, de 30 de ani, din comuna Răchitoasa, judetul Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. În fapt, în noaptea de 07/08 august 2009, a pătruns, prin efractie, în locuinta părtii vătămate, de unde a sustras mai multe bunuri de uz casnic, produse alimentare si bani.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

În această dimineată, politistii Compartimentului „Urmăriri”, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Neamt l-au depistat pe A. Laurentiu, de 40 de ani, din Piatra Neamt, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o alcoolemie peste limita legală si vătămare corporală din culpă. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Mandate de arestare puse în executare

Stiri Neamt

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ionut spune

    DE CE NU VENITI CU MANDATE DE ARESTARE ,MACAR DE ADUCERE LA UN SEDIU DNA CEVA A HOTILOR DIN ROZNOV, A VICEPRIMARULUI,A CONSILIERILOR STROIA ,ANGHEL,HODOR AU VIINDUT DOMENIUL PUBLIC IN ROZNOV CA PE MOSIA MAMELOR LOR ,LUAIAR SA-I IEIE SI ANGAJEAZA TINERII IN ACEST ORASEL CORUPT NUMAI CU PILE SI CU SPAGI,TOTI COMUNITARII DIN ROZNOV AU DAT CA SA LUCREZE AICI, DA NIMENI NU ANCHETEAZA?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate