Managerul spitalului din Piatra Neamț s-a gândit că trebuie să schimbe paza

0

Managerul spitalului din Piatra Neamț, domnul Lazar, s-a gândit că trebuie să schimbe paza actuală care este asigurată de o firmă privată contra unei sume de 16.000 lei / lună cu un sistem de pază propriu care va depăși 30.000 lei / lună.
O fi o decizie bună sau o altă combinație a domnului director, vom afla cu altă ocazie. Cert este faptul că domnul director poate să facă ce vrea el pentru că nu există nimeni să îl oprească și, la urma urmei, de ce l-ar opri că doar nu face nimic pe banii lui ci doar pe banii noștri.
Clar e că domnul manager e bun la cheltuit banii publici, dar poate își face odată timp să ne mai povestească și nouă cum a mai rămas cu banii cheltuiți fraudulos și care trebuiau recuperați de către spital și aici, dintre zecile de exemple, avem unul care chiar ne-a deranjat:
Cum a rămas domnule director cu banii care erau alocați pentru materiale sanitare la Secția de Primiri Urgențe și din care s-au dat firmei CS Ramses SRL 71.388, adică peste 700 milioane lei vechi pentru ” reparații la sistemul de acces în UPU ” ? Ne facem că plouă? Ce uși sau bariere s-au reparat la UPU de 700 de milioane? Au reparat ușile cu tot cu fațada de la spital?
Nu s-a mai auzit absolut nimic de miliardele de lei care trebuiau recuperate de spital în urma controalelor de la Curtea de conturi … liniște totală … doar e din banii fraierilor din Neamț care plătesc în continuare taxe și impozite …

Din Raportul Curții de Conturi
spital ramses

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate