Mall-urile sunt pline, dar copiii nu au voie la școală, la teatru sau la colindat

10

Pentru că e vorba de afaceri de milioane de euro care merg în buzunarele străinilor, guvernul PNL a decis să lase deschise mall-urile ca toți românii să cumpere în special de aici și să se înghesuie.

Pandemia și COVID-UL e în școli, piețe, biserici și la colindat, nu în pozele de mai jos făcute într-un mall din Piatra-Neamț.

La mall-uri și la tăiat pădurile nu sunt interdicții, în schimb, în Neamț, ca peste tot în țară, oamenii sunt obligați să nu mai iasă după ora 23:00, nu pot merge la restaurant, cinema, biserică sau teatru.

Toate interdicțiile sunt doar pentru oamenii de rând. Dacă ai curajul să zici că nu e corect apar imediat jurnaliștii sau postacii PNL și zic ca ești PSD-ist și că meriți m**e.

Iosub Robert

10 Comentarii
 1. Andrei Muresan spune

  Autoritățile??? Nu vrea sa se sesizeze? Clar ca nu… Doar cine sa dea bani la buget? :))) virusul exista dar nu e asa drastic cum spun ei!!!prosti suntem noi ca credem tot ce zic ei. Dacă era pe cum spun nu lăsau mail-urile deschise.

 2. Un fin observator spune

  Sa se plateasca impozitele la stat, statul are nevoie de bani.

 3. Pelle spune

  Da si daca ar fi invers ala ar fi problema…nu se poate face fericit pe toti…e mai usor sa dai vina pe altu…dar voi ar face mai bine…daca se inchid mallurile iarasi plangeti k de unde sa cumparati chestii trestii,daca scolile sunt deschise si se-mbolnavesc copii,iarasi PNL ul e devine,daca se inchid,tot ei sunt…nimic nu e bun ot voi…

 4. Ursul maro spune

  Asa e , sa se plateasca impozitele la stat…

 5. Radu spune

  Frumos asa si restaurantele inchise huaa

 6. Mihai spune

  Este normal, deoarece clasa politică coruptă ia decizi în favoured corporațiilor nici decum în favoured poporului Român!
  Şcoala şi teatrele nu aduc profit străinilor!!!
  Susțineți AUR dacă vă doriți o viață normală !!

 7. Cristian (altul) spune

  Toți am vrea să fie ca înainte, dar iată că nu se poate și trebuie ales între alternative. Școala se face și online, dacă nu te duci la piață te poți duce la magazinul din colț, unde se plătește impozit statului și slujba o poți asculta și on-line, on-site sau la radio. Asta e…

 8. Cristian (altul) spune

  Cu siguranță resturile restricțiilor își fac treaba, dar e mai greu de acceptat. BTW, curățenia se întreține prin mai multe modalități nu numai prin una singură, ceea ce e valabil și în ce privește răspândirea unui agent infecțios în populație. Iar, la urma urmei, în supermarketuri de bine de rău se impun mai mult sau mai puțin distanțarea și purtarea măștii și se plătește impozit statului. Că în perioada de sărbători e mai greu de impus purtarea măștii de toți și distanțarea socială în aglomerație, e și asta adevărat…
  Oricum, ceea ce vede omul obișnuit este că supermarketurile sunt deschise dar restul piețelor nu. Îl interesează prea puțin că trebuie făcută o alegere și că nu se poate zburda cum era înainte.

 9. anonim_2018 spune

  nu este nici un virus pandemia a fost falsa nu mai credeti in prost masca ucide

 10. Cristian spune

  Asa este! Si-au batut si isi bat joc de noi si de copiii nostri, timp in care pe ei ai intereseaza numai impartirea „ciolanului”! Restrictiile impuse de acest guvern au fost numai impotriva oamenilor de rand, fara rezultate in lupta cu pandemia! De fapt, nici ei nu cred si nu respecta aceste restrictii Si cu toate astea, oamenii i-au votat!? Asta inseamna ca romanul e invatat cu restrictiile; poate suporta si mai mult! La anul va fi si mai greu! Peste criza sanitara vom resimti criza economica si o criza sociala!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate