Mâine, la ApaServ se dă startul la marea bătălie pentru cașcavalul pentru care se va bate și presa nemțeană

1

Un mic e-mail de la ApaServ anunță deschiderea sezonului de lupte pe viață și pe moarte din presa nemțeană pentru a prinde cea mai mare bucată de cașcaval.

Compania Judeţeană APA SERV S.A. vă invită marţi, 27.09.2016, la semnarea Contractului de Servicii ”Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentelor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ în perioada 2014-2020”.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 12:00, în Sala de Şedinţe a Companiei.

presa-apa-servÎn traducere liberă, mâine, la ApaServ se semnează un prim contract de aproape 11 milioane de euro cu firma care va stabili cine și cum va cheltui restul de aproximativ 140 milioane euro din noul proiect de investiții și extinderi apă/canal din Neamț. La o asemenea sumă de bani europeni partea de promovare/publicitate trebuie să fie de aproximativ 1.000.000 euro, iar ziarele sau televiziunile care vor pune mâna pe ceva contracte de promovare din acest milion de euro se vor aranja financiar pentru o bună perioadă de timp.

Dacă te uiți cum se mănâncă între ele unele publicații pentru niște amărâte de contracte de 100 – 200 euro, nici nu vreau să mă gândesc ce măcel va ieși pentru câteva zeci sau sute de mii de euro. Dar mâine poate vom afla și ce criterii de selecție vor sta la baza achiziționării contractelor de promovare/publicitate, că la celelalte capitole unde e vorba de zeci de milioane de euro nici nu vrem să ne închipuim ce bătălii se vor da.

Ultimele astfel de contracte pe fonduri europene și nu numai au contractat publicitatea și promovarea cu firme de apartament de prin București prin care s-au spălat milioane de euro, iar presa nemțeană abia dacă a mirosit 5% din bani și aceia cu dedicație în special pentru presa prietenoasă cu câteva personaje politice nemțene. Nici acum Consiliul Județean Neamț nu are capacitatea să ne spună pe ce s-au dus cei 500.000 de euro dați în mandatul trecut pe publicitate/promovare la proiectul cu groapa de gunoi, dar vom afla noi de prin vreun rechizitoriu la un moment dat.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. alexandru spune

    S-a impartit, ati prins ceva?

    ADMIN: Lucram la asta 🙂 dar șansele sunt minime deoarece noi nu dăm niciodata parandarat, aspect pentru care nu suntem ”eligibili” la chestii de astea cu sute de mii de euro 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate